Pritchard och Pancho

Våra två kissar...
Pritchard åt vänster
Pancho åt höger

R.I.P Pancho....vår lilla kisse är saknadVar inne på Amerikanska Kanalen NBC:s hemsida, för där är "Days of our lives" ca 5 år före oss i tiden!!!
Va fan alltså...känner mig totalt efter, okej jag följer kanske inte detta skitet så pass, men man hänger fullständigt med ändå!  men att Sami och lukas skulle va tillsammans 5 år senare är inget man kan förutspå av att titta på programet nu. Jag sneglade precis mot tvn då "våra bästa år" går för fullt och det ända jag kan se är att de är hemska fiender!
Och inte tala om allt annat i serien som är helt upp och ner 5 år senare från oss....
Bo och Hope är inte ihopa...
Philip har de bytat ut mot nån fjant, likaså Belle....tror de inte att man ska märka att det är helt andra människor, även om det ska framstå som att de vuxit upp...?
Sedan är tydligen Austin tillsammans me sin X-fru Carrie igen.
och Nicole, som man nu ska tro ha något ihopa med Austin, är gift med Victor, eftersom han vet om att hon mördat sitt X Collin??
Collin är en fjantig läkare som precis kommit in i serien, typ....om vi tittar på svensk tv då vill säga...då har tydligen Nicole där emellan vart ihop med honom och av någon anledning mördat han....??
Sen dem där förbaskade snorungarna som det var tjafs som bara den om mellan Hope, Glen och Lexie, såg jag inte röken av i avsnitten 5 år senare, kanske dog av allt trauma,  nej usch så hemskt...

Känner mig vilsen....

puss/ Mini