40506-237

40506-238

40506-239

Andra gången på babysimmet, och Sanny njöt lika mycket denna gången med.
Idag lärde vi oss vända från rygg till mage och tvärtom och så tränade vi på greppen från förra veckan. Den där då han ligger på mage och sen när man håller han i nacken och låter han flyta själv på rygg.

Sanny är så duktig!
Men sen efteråt i omklädningsrummet blev han plötsligt väldigt hungrig efter sitt simmande och började gnälla lite efter mat.
Duschade av honom
och satte på nya varma kläder, sen fick han sin tutte som vanligt.
När han sen hade ätit klart somnade han direkt i sin bilbarnstol så jag själv kunde springa in och duscha av mig.

Sen åkte vi vidare hemmåt, köpte en tårta på vägen till min födelsedag imorgon (jo jag fyller 22 år imorgon den 30) och nu sover han igen, i sin vagn, den är skön!

Jag längtar redan till nästa sim! Det är verkligen super skoj att se honom i vattnet!


40506-233

40506-235

Han nya sätt att sova på, med nappen i munnen och så en snutte/filt över huvudet...haha lille mysunge!

Nu väger Sanny 5770 kg och man har äntligen börjat mäta längden på honom, 58,4 cm lång är han nu.
Han har gått från liberos blöjor mini- till midi istället (5-8kg) för han började läcka kiss från de andra mindre blöjorna.

Nu har vi äntligen fått lite rutiner, dagarna är fortfarande lite beroende på vad vi hittar på men kl 21.00 då ska man hunnit med att byta blöja och matat Sanny för då vill han sova. Och somnar gör han väldigt lätt då och sover sen fram till 01.00. Sedan vaknar han och ska ha mat och ny blöja, somnar om lätt igen och vaknar sedan igen 4 timmar senare. Så här har det sett ut nu i ca 2-3 veckor. Fram till förrigår!

Den 28/8 så sov nämligen Sanny i 7 timmar! Nej jag skämtar inte, han sov verkligen så länge!

Från sitt vanliga somnande vid 21.00 fram till kl 03.55. Jag var så chockad när jag vaknade då och skulle upp och byta blöja, Går igenom köket för att komma till toaletten och ser vad klockan är på ugnen, 03.55!!!
Trodde sen att det bara var en engångshändelse, men icke! I natt igen sov han från kl 21.00 fram till kl 2.50. Han sov i 6 timmar! Han hade nog kunnat sova 7 igen om det inte vore för att blöjan hade läckt kiss över hela hans rygg.

Så nu får vi se hur det blir i natt igen. Hoppas, hoppas, hoppas att detta är hans nya sovtider. Om inte, så var jag rätt nöjd med dem förra 4 timmars mellanrummen han hade innan ändå.

Älskar min Sanny!

40506-236

Lille Sannys fina smile, det är rätt ofta som bara ena mungipan glider upp...Det är hans stil helt enkelt :) Kommer charma många flickor med det dära ena-mungipe-smilet, för hans mamma riktigt smälter!

40506-234

Nu gjorde mamma något riktigt kul, ett riktigt flin kom ur honom med mjölk runt hela munnen :)

han gör det inte ofta, men när han väl gör det så var det verkligen värt alla fula miner och ljud man gjort för att få fram det. Älskar hans fina leende!