40506-322

Så mycket händer med Sanny varje dag, det är så himla roligt!
Han är så mycket mera aktiv nu (även om han ändå gillar att ta sina power naps då och då)
Han älskar att hoppa i knät, och så brukar jag sätta han över mina knän på magen när jag ligger på rygg (så som på bilden) och leka att han "rider på hästen" och "nu kommer ett hinder, hooooopp!!" Lyfter han högt upp i luften...Eller att han är ett flygplan "brrrr brrrrrr" fast så låter nog inte flygplan...

Han har även för några dagar sedan börjat prata på ett nytt sätt, och skrika högt som en galen pippi-fågel! "åååiihhhi ooohee" "gäääääähhi" och med jätte pipig röst.. låter så kul! Han gjorde det första gången när han låg i vagnen och pratade med Lille Skutt (givetvis, han älskar ju den där kaninen varpå vi köpt en del julklappar till honom med just Lille Skutt.) Men efter sitt tjattrande så får han alltid hicka...stackarn...han är en riktig pratkvarn.

40506-324

Katterna gillar inte Sanny direkt, de gör allt för att undvika honom. Fortfarande lite rädda för honom faktiskt.

Sannys hår börjar komma tillbaka, det är så mysigt! jag har alltid varit så fixerad i babyhår! Finns inget mysigare med lite mjukt fjun. När jag var runt 4 år så brukade jag terrorisera min lillebror Danni med att klappa han på huvudet hela tiden som en katt. Han blev helt vansinnig på mig, men jag bara fortsatte. Jag tyckte hans hår var så mjukt och skönt.

Sanny drar till sig allt nu för att smaka på, allt ska in i munnen. Särskilt händerna. När han tappade nappen i vagnen häromdagen så märkte jag inte det direkt, tittade sen ner i vagnen och såg hur han låg och flummade med sin snutte i munnen och försökte suga på den som en napp...

40506-323

Sover fortfarande hela nätterna, någon gång kan det hända att han ändå vaknar vid fyra och ska ha mat, men så somnar han snabbt om igen ändå. Det har blivit så lätt med det nu.
 Jag nattar han i sin säng  utan nappen ( på så sätt lär han sig att somna om igen av sig själv om han vaknar under natten utan sin napp), ibland tar det lite tid men han fattar rätt snabbt nu att det är sovdax som gäller, annars sitter jag brevid hans säng och ammar honom och oftast somnar han av det, och då är det bara att lägga ner honom i sin säng. På kvällarna är han inte bråkig med att somna, det är mer på dagen när han ska sova middag och är jätte trött, då ska han ibland protestera.

Vet inte vad han väger nu, då vi inte ska väga förrän det gått en månad, alltså nu när han blir 4 månader (nästa vecka) ska han vägas. Får vi se då vad dunderklumpen nu väger.

Och så ä det snart dax för smakportionerna, vi hade tänkt börja med potatis. Tänkte bara få tag på en filmkamera innan så man får det inspelat.

Babysimmet går jätte bra, Vi lär oss nya saker hela tiden. Igår var vi är för undervattensfotografering. Fotografen envisades om att jag och Freddi oxå skulle vara med på bilderna så det blev så, någon bild blev han ensam på. Vi får se hur de blev om 3 veckor. Då ska jag scanna in dem på datorn.

Annars är allt bra med oss, har hänt så mycket saker här så jag har inte haft tid att uppdatera bloggen, för de som undrat.  Fick i alla fall gjort det nu med Sanny i knät här. Han håller på och suger på min arm. Vi ska iväg på Babysimmet nu, idag ska han lära sig dyka från poolkanten.