image471
Sanny på simmet tillsammans med pappa.


Vart tar tiden vägen? Så stor min pojke är nu.
Han kan så mycket!
Han står med egen styrka men håller för balansen. Han kan vinka och klappa händer och han har fyra fina tänder!
Han har sagt mamma två gånger nu, inte bara mammamamma utan det var ett klart mamma, stopp! Och sen efter en stund igen mamma...hände under simmet när han satt på poolkanten och vi skulle ropa på barnen för att de skulle hoppa i själva.

Han äter jätte bra, frukost, lunch och middag. Favoriten är Lasange!

Han gillar att kramas och skall alltid klättra på mig när jag sitter på golvet.

Kasta bollen är han jätte duktig på. Han plockar upp den och kastar iväg den kraftfullt och flinar åt hur kul det var.

image472
världens finaste ögon!

tittutleken kan han leka själv nu, alltså han har filten över huvudet sen drar han ner den och upp den igen efter att man "tittutat" eller "buuat"  honom.

image474

image475
Världens finaste leende!

Nu skall han klättra upp på saker överallt, han ska kravla sig upp på vår säng, och på sin babysitter ställer han sig på och håller i ryggstödet, alltså han står på den och balanserar! Likaså hans barnmatstol, den klättrade han också upp på och stod där man skall ha fötterna sen när han blir större! Galen!

Han giller sin napp och snutte mycket också (hans snutte är alltid en liten frotte handduk/tvättlapp) och på morgonen står han i sin säng med nappen i munnen och snutten i ena handen. SÅ SÖT!

Finns så mycket att säga om Sanny, men ett ord som säger allt om Sanny är,
Fantastisk!
Sovrummet vid fönstret
image460

Sovrummet brevid sängen. Färgtemat i detta rum är vit och rosa med accenfärgen ljusgrön.
image461

Sovrummet: mina egna sydda kuddar på en skrynklig säng som katterna hoppat på. Sänggaveln är inte färdig men skall byggas, den kommer bli i vitt skin är planerna.
image462

Sovrummet: garderoberna i vita högglansiga luckor. Dessa är inte heller färdiga, inte ens satt upp alla handtag och så hänger kontakten lös och fattas listor....väggarna i sovrummet är lätt ljusrosa med original ekparkett som vi lät slipas och vitlaseras.
image463

Vardagsrummet: Typ den enda bild ni får se, för där ser för övrigt ut som f*n. Eller rättare sagt där finns inget att se. Vi har inga direkta möbler, en byrå som provisorisk tvbänk och en matta med vår gamla soffa. Väggarna är ljuslila/gråa med en mörkar fondvägg. Det var inte alls tänkt med lila på väggarna men färgen på prov såg ut att vara mer åt det gråa hållet.
image464

Vardagsrummet vid fönstret: våra fina insynsskydd som katten på något sätt alltid lyckas riva ner...Den där lampan är min absoluta favorit som jag fyndade från Emmaus för bara 13 kr...skärmen betalade jag sen bara typ 29kr från bolagret.
image466

Matplatsen som vi har i vår rymliga hall. Även här körde vi på rosa väggar som i sovrummet men med grått som inredningsfärg och stark rosa som accentfärgen. Bordet har Fredrik själv gjort! Och golvet har han helt lagt nytt, trägolv som han målat i ljusgrå. dock skall alla lister och dörrar målas om i vitt då de är helt gulflammiga som man kan skymta här på bilden.
image467

Köket: En bit av det icke helt färdiga köket. Det blev mörkbruna luckor. Med en grön/turkos tapet med silverskimmrande blommor på och glasskiva över. Bänkskiva i ek som inte blivit oljad ännu, därför den ser så daskig ut. Freddi fräste in aluminium lister i bänkskivan och likadan list är det som håller i glasskivan. Maskeringstejp är ännu på glasskivan då det ska komma en list där. Väggarna i köket är vita och golvet är även här som i hallen.
image468

Köket: Som ni ser är inget någonstans helt färdigt. Väggar är inte färdigmålade och ventilöppningarna överst på lådorna är inte heller fixat. Taket har Freddi sänkt och satt in spottar och högtalare kopplade till cd spelaren som man ser över det där aluminiumskåpet som är vår skafferi.
image469

Toaletten: Här är inte direkt renoverat utan har mer gjorts en uppfräshning. Jag målade väggarna gröna (var pissgula innan, taket likaså) Sen fixade jag kakelbården med sån här klisterdekor som jag klippte ut och sen målade det där mönstret på i guld. Tyckte det såg lite ballt ut. Sedan satte vi upp den där spegeln bara.
image470

Det var allt ni fick se nu...rätt mycket ändå tycker jag. När det är helt färdigt sätter jag in ordentliga bilder med både före och efter såklart :)

föresten! Det tredje rummet, alltså Sannys rum är inte ens påbörjat...därför inga bilder på det...
image454

image455

image456

image457
Pussas

image458
"hä hä, jag fick en puss"

image459
Kramas!