Så här långt kom jag, på en hel dag! Från kl 9.30 till 16.00.....Förstår ni hur svårt det här är?


Först skall vi rulla denna fiskbens rullningen 5 ggr, sedan skall vi göra de vanliga rullningen 5 gånger.
Jag är på min andra rullning av fiskbensmönstret. Alltså gör jag typ ett halvt huvud på en dag!...

FY F*N vad jobbigt...alla bara gnäller hela tiden om hur trötta vi är på skiten och hur mkt vi hatar dockan...min har någon så passande skrivit Åsna på...passar henne bra tycker jag.

2-´3: orna kommer ofta och tröstar oss med att de oxå hade jätte jobbigt med det men att det kommer...men just nu känns det inte bra för de flesta i klassen.

Det roliga är att den enda killen i klassen, Jimmy, är naturbegåvningen på detta för han är redan på sitt fjärde huvud! Han är jätte duktig, och nej han är inte gay ;)

Det gäller att göra det snyggt oxå, man kan inte bara rulla ihop något och så är man färdig..
Man måste tänka på vinkeln man håller håret upp från huvudet, man måste tänka på att inte vika topparna i rullningen och att topparna är innanför pappret, men innan det ska man tänka på benan och placeringen, att man har tillräckligt med hår...och att man inte har för mkt hår...att blöta blöt blöta håret hela tiden, och sedan måste man tänka på vinkeln man rullar locken i...
Hur än jag gör så får jag inte till det, inte direkt i alla fall.Jaja det kommer väl som alla säger...men fy vad frustrerad man blir


Se alltså, en hel dag!! I bakgrunden ser man verkligen hur en frustrerad min kan se ut...haha!

Nu är i alla fall veckan slut och det har varit skoj ändå!
Vi alla i klassen skall gå ut på lördag (min födelsedag) som ett litet utspark för att muntra upp oss lite. Ska nog bli roligt.
Lilla Pauline får stanna hemma för hon är sjuk...gissa vems basilusker hon fått då? hehe mina....fast jag har idag officiellt besegrat förkylningen...jag fick bara hosta som värst!

Nu ska jag tvätta..usch!

Hellu! Nu är jag tillbaka....hörde inte av mig igår, torrboll som jag var. Men jag var faktiskt inte riktigt kry.
Jag har inte blivit förklyd ännu (peppar peppar) och jag tänker göra allt för att det ska dra sig tillbaka.
Sanny var riktigt förkyld igår, men är konstigt nog bättre idag...han har i alla fall ingen feber och snorar inte lika mkt.


Första dagen i skolan! Fy fan vad glad jag är!
Ni anar inte hur roligt det REDAN är...ÅH! Finns inget bättre än att få göra något man brinner för.

Först var det en himla massa genomgång så man blev snurrig i huvudet av all information.
Sedan skulle vi presentera oss inför alla tre klasser. Vi var tvugna att rita och skriva 4 saker om oss själva.
Jag ritade en bild på Fredrik (ni borde ha sett denna, lite lik var den...skoja!) och sen en napp som skulle vara Sanny, hästar, inredning och hår som intresse. Och sen beskrev jag min personlighet. Som vanligt när jag ska prata inför många ögon slutar jag aldrig pladdra...jag maler på och på..hahah pratglad i alla fall!

Sedan fick vi våra grejer, saxar och olika kammar och grejer som vi får behålla. Sedan saker som vi får låna under hela skolperioden. Sedan fick vi vårt kära dockhuvud! Hon har fasen finare hår än mig..

Hela september skall vi bara syssla med Permanenter så vi lär må illa över det i slutändan...Men skall ändå bli så jäkla kul!Lilla studenten Palle inne i skolan, lycklig för att komma ifrån hemtjänsten som omväxling.


Vår lilla klass. Fast där saknas 4 till som redan hunnit därifrån.Palle och jag stack därefter iväg och åt lite på Agdas. Sanny fick följa med.

Glömt visa min fina "nya" mobil, en Sony Ericsson W980. Jag har en sån cool pappa som lyckades fixa fram en särskilt till mig så jag har väl haft den i nån månad i alla fall. Super bra är den med sin touch skärm! Dock blir den rätt lätt repig...


Nej nu skall jag gosa vidare med min son här, vart hemskt jobbigt att gå ifrån honom imorse även fast jag visste att dagen inte skulle bli så lång och att han var med sin pappa. Saknar ju honom! Imorn blir jag borta längre ifrån honom eftersom jag har ridning direkt efter skolan....snyft blir lite tårögd när jag säger hejdå...min lille bubbe...lilla Sanny boy.

Lika ont i halsen idag, tråkigt!
Sedan regnar det ute...usch....

Fredrik är och snickrar hos mina föräldrar, skulle fixa nå trall på deras balkong.
Sanny tittar på Lazy Town

 
Jag älskar denna teckande serien. De uppmanar barn till att röra på sig, äta grönsaker/frukt och att borsta tänderna...
Sedan är det utan våld.

Jag är lite småkär i Sportacus (den blåa gubben)  . Det är han som är hjälten i serien...ja visst är jag barnslig...tihi!
Gillar hans mustasch mest....hehe. Robin Rutten (till vänster) är Fredriks älskling..hehaheho


Fredrik och jag blev aldrig vänner igår kväll, så vi sov med ryggarna emot varandra hela natten...
Vi blev vänner idag istället...

Sanny springer runt här och är uttråkad, han har precis rivit ur en låda med kläder här.
Vill komma ut snart men får vänta på Freddi så hela familjen kan göra något tillsammans...vad man nu kan göra när det regnar?


Nej jag återkommer senare ikväll när jag har lite mer att snacka om ,detta var ju dystert...