Sanny hjälper till att pynta granen


Sedan var det dax för pepparkaksbakning

Oj vad man kan...


Julpyntat i hallen


Mamma och pappa gjorde ett tappert försök att pynta pepparkakorna. Vissa blev rätt katastrofala och fick inte hängas i granen....som den gubben som är dränkt i grönt slime tex...

Färdigpyntat vardagsrum med en väldigt stor gran (pappas val)

Mina älskade renar, uppraddade för att dra tomten ;)

Adventsstaken (första advent när bilden togs)

Nya mysiga ljus med guldfat.


Före bild...


Det hela började med att jag skulle ta lite på luggen som låg i ögonen på honom och störde, sedan tyckte jag polisongerna såg så långa ut så jag tog lite på dem med. Men så tog det stopp för då tyckte Sanny jag var jobbig, dessutom hade jag ingen bra sax eller kam så jag lät han gå till dagis med värsta hockey -frilla! hade ju inget val...

Så nästa dag tog jag med min sax och kam från skolan, blötte håret på Sanny, tog mod till mig och klippte först av längderna så att jag inte skulle börja ångra mig. Stora fina lockar föll till golvet (klump i halsen), Klippte sedan en tjusig killfrisyr på den lille busen. Lätt var det inte! Gick förvånadsvärt fort dessutom, förmodligen för att jag inte hade något val med en väldigt otålig kund i stolen...

Men fint blev det i alla fall, och nu är det gjort :)


Efter bild. Helt nyklippt. Där rök hockeyn...


Inga långa lockar längre, men en väldigt söt liten nacke...


Sen fick han hoppa in i duschen för det var hårstrån överallt..


Efter duschen kom han i mysiga pyjamasen och fick lägga lite pussel innan läggdags.

Han ser så stor ut i sin nya frisyr, är fortfarande ovan att se honom kortklippt, fast det är jag iofs när jag ser mig själv med..


pussar lite på grisen.

Är så himla roligt att äntligen börja fatta det här med hår!
Tar emot kunder nu, varje måndag, tisdag (herrklipp, och onsdag. Man frågar inte lika mkt längre, har börjat lite på sig själv. När jag klippte Sanny tex så visste jag precis vad jag gjorde, hade bara ett "mönster" som jag följde, innan jag började skolan skulle jag ändå på att klippa nära och kära...och då vet jag inte vad jag gjorde, men det var aldrig särskilt genomtänkt.
Sedan är Freddis hår alltid trimmat, haha!
 så fort han stör sig på något, typ långt i nacken eller för tjockt någonstans osv så kommer klipp-galna jag och sprätter med saxen.
Har köpt våg och färg-prylar så varje gång freddi eller jag vill bättra på det bruna så köper jag bara färgtub från skolan och fixar han här hemma. Just nu är han ett steg mörkare än sist, så han är nog lika mörk som jag. KUL!

Klarade föresten mina slutprov, allihop. Både det teoretiska och praktiska. SÅ himla skönt!
Nu kan man äntligen njuta av sin lediga tid.

Fast i dag håller vi på och målar om golven i hallen och köket, mörkare grå färg för det funkar inte med ljusa golv här....vi är för lortiga av oss :)

Men imorgon blir det julemys med pepparkaksbakning och julgransköp.