image450

Sanny fick följa med in i stallet innan mamma skulle rida.
Vi gick direkt och hälsade på Kalif i sin box.
Sanny blev helt exalterad och började tjuta högt och förnöjt. Här på bilden så har han tagit ett hårt knip grepp i Kalifs skinn på halsen. Kalif som är så snällt gjorde inte så mycket åt det utan lät Sanny hålla på.

image451
"klappa fint..."

Men rädd för hästar är han inte i vart fall, nej han är lika modig som mamma ;)
För jag har äntligen börjat rida min Folly så fort jag får chansen (för de som inte vet så är folly en underbar häst men hon har väldigt lätt för att brusa upp sig själv och bli lite hetsig, detta slutade för några år sedan i en liten olycka då jag inte fick stopp på henne förrän ja flög av så det är underbart att hon och jag hittat tillbaka till varann igen)

image437
Sanny myser med sin pappa.

mkt som har hänt nu i utvecklingen, och inte har jag kunnat uppdatera någonting!
För dem som missat så har vi flyttat, till ett riktigt renoveringsprojekt, så vi kan inte ens bo där riktigt ännu då det snickras och har sig där borta. Freddi gör allt själv så då tar det lite mer tid än när man har annat folk som gör det åt en. SÅ vi bor inte där, utan bor hemma hos Sannys farmor och farfar. De har ju dator men bloggsidan funkade inte på den ändå. Vi har nu ändå lyckats få upp datorn borta i stöket så jag passade på nu att uppdatera , och det lär bli en himla massa!

image438

Krypa kan min kille nu. Den 18 februari började han krypa på heltid! Och snabbt går det! Han riktigt far iväg som ett skott och gör allt för att försöka fånga katterna och hitta ställen där han inte får vara och försöka klättra lite.  Sen ställde han sig upp på sina två ben dagen därpå, den 19 februari så nu är han riktigt farlig för sig själv! Alltså han nog dunkat i golvet ett antal gånger så jag funderar på att köpa en hjälm till honom! Lägger man han i sin säng så tar det inte långt tid tills han ställer sig upp mot spjälarna och biter...han är busunge!


Han äter nu jätte bra med bebismat.
morgonen blir det gröt med någon fruktpuré på, favoriten är risgröt med blåbärspuré.
Sen till lunch äter han en burk mat och/eller en banan...eller sina fruktbägare.
På kvällen blir det mat som kött/fisk eller fågel och så efterätt på det. Men han är mer glad för själva huvudrätten än efterätten. Spagetti med köttfärssås är jätte gott. Han gillar mat med basilika och oregano i.
sen tycker han märkligt nog att AD dropparna är jätte goda...

Kommer inte maten fort nog åt honom så blir han jätte arg! Han har ett himla humör.  När han inte får som han vill ryter han till och ställer till en mindre scen. Och hans morgonhumör är världens bästa. Alltid lika glad.

image439
Blir det någon mat eller?

Att borsta bissingarna är också en favorit, han gillar det speciellt när där ligger lite tandkräm på.

image440
Här fångade jag de två små undertänderna på bild. Annars när man försöker se dem så åker bara tungan ut.

image441
Här har vi ett bevis på det...

Ord/läten som Sanny säger: Ma-ma, ba-ba, shhhh, tettah (titta), ohj (oj), Heh! (hej)
Sen har han massa olika och roliga ljud för sig. En sak han brukar göra är att skrika/ sjunga höga toner så mycket han bara orkar, oftast när vi då kollar tv eftersom Sanny vill att alla alltid ska titta på honom, så klart! ;)


image442

Vi går ut nästan varje dag, det ska till storm för att vi inte ger oss ut. Och då går vi oftast till parken och gungar! Det tycker Sanny jätte mycket om. Och att kolla på djuren som man lättare hittar borta hos farmor och farfar än hos oss i stan. Stora kråkor och andra fåglar tycker Sanny är häftiga. Nu har vi haft nära till pappas jobb ochså så då har vi varit förbi där och hälsat på.
Sanny är så glad för sin pappa.
Han älskar att leka med honom och en populär lek är när pappa kastar en filt över hans huvud, sen får sanny dra av den själv och när han dragit av den så möts han av pappas ansikte som säger något roligt till honom. `Då skrattar Sanny sådär underbart högt och länge!

image443
I en park nära pappas jobb kom pappa förbi på lunchrasten för att gunga med Sanny.image444

Simmar gör Sanny fortfarande, vi hade tänkt sluta nu denna termin då det kostar så mycket men vi ändrade oss snabbt igen, han gillar det för mycket! Vil inte ta bort honom från det då. Han är verkligen en liten fisk han!


image445
Sanny tillsammans med Sebastian medans mammorna lunchar

Sen var Sanny även på öppen förskola förrförra veckan tillsammans med Sebastian (3 veckor yngre)
Detta var ju så klart oxå jätte kul, där busade han runt bland alla barn, stal deras leksaker och drog dem i håret. Medans snälla Sebastian var så lugn och harmonisk. Sanny är en busunge, så är det bara! :)

image446
Sanny har precis tagit den röda bollen med vita prickar från den andra pojken...nu skall han vidare på bus

image447
"Den där tar jag!"

image448
Tillbaka til Sebastians ring.

Sanny var på kallas hos kusin-kusinen Lina som fyllde 6år! Henne tyckte Sanny mycket om, att smaka på och dra i håret.
image449