image483

Påväg utanför filten mot nya upptäckter...

image484

Med pappa vid vattnet, lite kallt i vattnet var det men han kunde inte hålla sig borta ändå såklart!

image485
"Vilken skön dag på stranden...."

image486
"Åh vad skönt att lufta gumpen, men vad är det här?"  Sanny hittade en sten!

image487

Pappa fick inte sova i fred utan att Sanny skulle vara med och klättra!

image488

"Titta vad jag hitta!"

image489

"weeeheeeheeej schysta brillor!"

40506-478
"Jag kan minsann stå själv"

Lillegubben är så duktig, han kan även ställa sig upp själv utan att ta tag i något. Inga steg själv ännu, men det kommer!

40506-479

På restaurang med skojiga Tant Pauline, mammas allra bästa väninna.
Sanny tycker Palle är jätte skoj med alla galna saker hon har för sig :)

40506-480

Gräva och leka i sandlådan är något Sanny testat på också. Sist vi var ute skulle han däremot inte stanna i sandlådan utan han skule bege sig iväg på upptäcksfärd.

40506-481

På stranden och prövar benen igen... "jo jag är faktiskt rätt så stabil jag..."

image482

Lille gullet tycker det är roligt med all uppmärksamhet som han får när han står! bus i blicken och stök i bakgrunden... :)


Så mycket som han kan nu alltså!
Han vet vad lampa är, han vet vad pippi är, han vet vad katten är, pappa, mamma, vatten och vovven, säkret en massa andra saker med. Och frågar jag om något av det där, då letar han upp det med blicken och pekar! Han pekar på allt, och då måste man ju säga vad det är för något :)

Kramas är han jätte duktig på

Och att DANSA! Helt sjukt vad han kan dansa, vet inte vart han fått det ifrån. Nog för att jag dansade hela tiden när han låg i magen, men trodde inte sådant hade någon betydelse.

Sedan emd maten är han super duktig med. Han vill ha riktig mat att käka, kan ä'ta brödbitar, kex, majschips och olika frukter...Persika är han helt galen i, då skall han ha hela persikan helst men den måste vara utan skal för det sätter sig i gommen, upptäckte jag idag :)

Och så har vi nu fått en dagisplats :) Inte långt från där vi bor till den 1 september :) Jag börjar ju plugga den 25 augusti så Freddi får vara hemma de dagarna där emellan med honom. Men det kommer nog gå bra, så jag är super nöjd.

Lägenheten är fortfarande inte färdig men nästan! :) vi väntar på en heltäckningsmatta som vi beställt till Sannys rum (vi tänkte att det kunde bli mysigt att ha där inne att leka och trilla på om han nu skulle göra det. Sen är det lite småsaker som lister och lite sånt smått och gott. <kommer kä'nnas konstigt att lägga han i ett annat rum....får se när jag kommer lyckas med det, kommer nog sova dåligt den natten!

Nej nu måste jag dra för solstrålen har vaknat!
40506-476

image477

Detta var då väldigt längesen nu då, som ni alla vet, jag har varit urusel på att uppdatera....Var nog en månad sedan! Min enda ursäkt är, Sanny ! :) Det går inte att gå in på datorn när han är vaken och när han sover så vill ju jag hitta på saker som jag annars inte kan göra, och då har min kära blogg kommit i kläm...FÖRLÅT! Det finns ingen ände på mitt slarv! Så jag kan inte ens lova att ja kommer skärpa mig, har ju gjort det förr...men försöka ska jag :)


I alla fall, det var en helg vi var på skånes djurpark med Sanny. Och då fick han prpva hästryggen!
Och detta var ju jätte skoj! Han har inget problem med hästar inte!
Senast igår red han igen borta på ribersborg när de hade fälttävlan och annat. Då hade de även ridning för de små, Men Sanny var ju garanterat minst! Men dock tuffast!


"prrrrrrhh" Säger han till hästen, så nog vet han vad hästen säger....
Helt i extas blir han när han börjar närma sig en häst....."ppprrrrfffhh" säger han hela tiden.

Idag ska han få hälsa på hästarna i stallet, skall själv iväg och rida. Det kommer han gilla tror jag :)