Ja nu har det dragit igång igen efter lovet.
Herrklipp idag, tisdag. Min kund hade rejält med hår både i längden och tjocklek och här skulle det klippas klassisk herr (vi tränar just det på tisdagar) så jag fick jobba ett tag med det där håret, men reslutatet blev bra i alla fall.

Imorgon såg jag att jag hade en slingkund :P
 Jaha men vad kul!! Eller personen ville bli ljusare, låter som process om när man läser det :) visserligen behöver jag öva men det lär ta ett BRA tag för mig.
eller kanske det blir en avfärgning vi får väl se, mkt vanligt att personen kan ha ändrat sig tótalt och vill vara mörkhårig....kunder kan vara väldigt veliga där ute ;) haha men det är kul, och jag stormtrivs med det här.

Sanny står här brevid mig och knaprar på ett tacoskal från igår, han hittade den på bordet
"gott, gott" säger han....haha jaha ja, jag fick smaka lite jag med...jo det var faktiskt rätt gott.

Nu  kom Fredrik och tog honom, matdax för Sanny killen.
Jag har klippt Sanny i en väldigt kort frisyr, en liten Mohikan frisyr. Har inga bilder på den dock...sätter in en annan gång!

Vart på en liten eftermidddagsfika me tjejerna idag, dock skulle vi "fira" fettisdagen idag med varsin semla (till Palles stora förtjusning) borta på Espresso House vid västra hamnen men när vi kom fram så vart där inga semlor.
Vi lyckades fika ändå, det var inte så svårt :)

Lite bilder på några av dem. (hade inte fler, är dålig på att ta foto under partyn...)

Söta Karin och min låtsas syrra Malin

Malin- "äntligen har jag träffat någon som jag tycker är lika rolig som mig själv!"
HAHAH tack Malin! "Jag instämmer fuuuullständigt!"


Underbara ångestframkallande Angelica. Hon stimmar upp hela klassen för småsaker och har alltid så sjukt roliga saker att berätta.


Jag och min kära Palle, dock ingen vacker bild på någon av oss...haha!Dansgalna Emelie. Har inte en bild på henne där hon står still. Haha! Hon höjer högtalarna så att cd hackar...en dag blir hon kanske vräkt? ;)

Sedan har vi en hel del andra underbara så klart, men har inga bilder på dessa kära i datorn nu. Men snart så!
Älskade klass :)


Nu måste jag gå upp till tvättis, så får tråkigt nog avrunda inlägget!
Som ni ser skärper jag mig i uppdateringarna, än så länge i alla fall ;)

Svar på vart min tröja med svarta katter på är ifrån! New Yorker för typ 1 år sedan eller så, så den finns nog inte kvar. Men där kanske finns något annat sött där? :)
Jaha vart har jag hållit hus? Jag vet inte, ett tag trodde jag nästan inte att jag skulle fortsätta att blogga...hade ju inte skrivit på hundra år då så kändes inte som att jag hade några läsare kvar! Sedan gick det hundra år till och så bestämde jag nu för att uppdatera....sedan om någon fortfarande läser mitt svammel återstår att se.

Mycket har hänt här...så klart ;)
Skolan rullar på, har haft sportlov nu (skönt!) och är tillbaka vid frisörstolen imorgon för att åter sprätta sax.

Sanny växer,
pratar HELA tiden. Han kan verkligen göra sig förstådd nu. Fråga han om vilket ord som helst och han försöker i alla fall att säga det. Fattar inte att han är så stor att man näst intill kan samtala med honom.
Han kan tom säga vår katts namn Pritchard, "Pritchi", och det är inte många vuxna som ens klarat det vill jag lägga till.. :)


Men så från alla hjärtans dag kan jag ta o berätta vad som hänt i livet för att inte gå för långt tillbaka.
Vi bestämde för att dra till Spa och försöka finna varann igen,Jag och Freddi (Sanny fick stanna me farmor o farfar). Ja efter nästan 7 år me samma kille (och för hans del samma hysteriska tjej) kan det bli lite enformigt :) haha nej men man vet ju inte vad man skall hitta på tillsammans längre, vi har ju gjort allt nästan ;) haha

Kivik hotell och spa blev destinationen och här kommer bilderna från det.
Romantiska paketet som det kallades.
Det inkluderade en fin 3 rättersmiddag, övernattningen var i ett jättefint rum i ett "litet" hus avsides från själva hotellet, med havet som utsikt! Sedan nästa dag hade vi vår behandling, en choklad och mint kur med jaccuzzi därefter.
Allt var verkligen jättetrevligt, sedan att vi hade underbart väder och att Kivi för övrigt är en underbart mysig liten by var en stor bonus.


I bilen på väg dit. Vackert med snö och blå himmel.


Sen tryckte jag upp kameran på mig själv och en hane som försökte se vägen...


Väl framme på hotellet. Vårt fina rum var så vackert med gammeldags stuk och ljusa färger. På bordet stod lite frukt, choklad och mousserande vin.


Havsutsikten var så vacker


Vart tvungen att fota den med...sett från fönstret på vårt rum.


Jag förstås...


Mysig säng


Rosorna gjorde mig glad...


Jag ville bevisa för Fredrik att min mage faktiskt har blivit svullen som en gravidmage (efter för mkt godisätande) Och mycket väl, här är en bild på mig, vant poserande med magen framför spegeln....Sorry men i den magen ligger bara en hel del chokladbullar...

Fredrik gjorde sig i ordning för middagen


Jag var redan färdig och blev hemskt uttråkad när fredrik var i duschen :) då tar man foton!

Nästa dag vaknade jag av solens vackra strålar, tidigt på morgonen. Jag satte mig i fönstret och  bara tittade ut över allt vackert...helt plötsligt ser jag framför mig nedanför huset en hel rådjursfamilj. Så vackert, blev helt varm i kroppen.

Därefter kom de med frukost på rummet, mumsig, härlig frukost!


Innan vår behandling tog vi en promenad ner till stranden.
Jag lekte att jag höll på att trilla i men ser inte direkt ut som så....


Verkligen fantastiskt helg som jag rekommenderar för alla er kära där ute!


Nu ska jag sova. Good night!