Hittade dessa två urfina halsband för 35 spänn från Myrorna. Den första är fin till någon snygg t-sha
Den silvriga är SÅ JÄVLA FIN. Känner mig som en indian-prinsessa i den, haha! Tappade lite andan när jag såg den medans Freddi höjde ögonbryn åt mig :)
Den kommer ni få se ofta numera :)

Vi piffade upp vårt gamla matbord häromdagarna som jag "fått" av mamma, hon har haft det hur länge som helst men nu är det vår :D Jag släpper det aldrig mamma ;)
Nej men det var dax för en målning, det förtjänade den tyckte vi. Dock hade vi haft färgerna i flera månader redan utan att ha "tagit oss tid" (läs inte pallat) att göra det, men nu är det gjort och det känns skönt!
Freddi slipade först den, sedan målade jag den med grundfärg och en grå/brun färg med högglans. Bilder visar bättre :


Originalet

Slipning

Färgerna

Grundmålad

Slutfärgen

Resultatet :) Ursäkta röran i bakgrunden, vi är inte färdiga ännu. det tar oss alltid sådär 2 år innan vi är färdiga med något, haha!


väldigt mysko färg som skiftar beroende på ljus men det blev riktigt fint tycker jag :)
Sanny börjar på nytt dagis imorgon. Sista dagen på hans gamla dagis var idag.
Det kändes jättekonstigt för mig så det kommer nog kännas ännu konstigare för Sanny.
Han har ju gått där ända sedan han var en liten 1 åring så det kändes faktiskt. Kommer sakna fröknarna mycket då de var riktigt bra, Sanny kommer nog sakna sin vänner. Förhoppningsvis skaffar han sig nya på det nya dagiset, men ändå känns det ju lite trist.

Vi fick en massa bilder från dem som de tagit på Sanny under åren så jag tänkte lägga in några här. Så roligt för mig och Freddi att se dem eftersom vi inte varit med när de tagits, de är ju bilder från vår lilla killes vardag, hans lilla värld som vi annars inte är med i.