Kul man har vänner som verkligen känner en ;)
Den där hamnar på födelsedagslistan!


Älskar dessa shorts! Skippa sommarklänningen, kjolar och annat dessa är nog de enda jag använder numera!
Jag bor, lever och andas i dem. Typ... Föresten, är det lönt att jag har så spetiga vader när mina lår är så feta?

Mitt hår blir bara ljusare och ljusare,
men mest längderna för botten är fortfarande mörkare. Men det är fint, jag får ha det såhär nu tills jag verkligen spyr på det :)

Sanny är jätteduktig med sin potta nu, han har bajsat i den många gånger. Jag tog ett foto tom men trodde kanske att Sanny skulle bli sur på mig i sin tonår när han fått reda på att jag visat hans bajs på internet :D
Det roliga med han är att han inte ropar när han är färdig, han säger inte ens till när han gör det! Så han bajsar och springer vidare. Som tur är har han aldrig hunnit göra någon skada ännu men vem vet vart han sätter sig nästa gång. HAHA nej usch jag har försökt förklara för honom att han måste säga till så vi får väl se :)
Sedan kan han inte ha underbyxor på sig för då kissar han/bajsar han på sig? Skit skumt, går han naken så går han på pottan men har han kalsonger så kissar han på sig.
Häromdagen hittade jag ett par kissiga kalsonger i badkaret, och en lite pöl i pottan. Så jag tror att han inte riktigt hinner med att ta av dem, eller att han undermedvetet tror att han har blöja (för att det känns så) och sedan kommer på det när han redan börjat kissa.
Nåja svårt är det för nu vet han vad han gör men kan inte hålla sig, eller kissa i tid.


Han pussar mitt ben.

Föresten, om folk försökt få tag i mig så har Telenor stängt av min mobil, jag var sen med betalningen :( men den ska funka nu igen!