Idag kör vi all natural! Inget smink & ingen bh vill säga.
På senast har jag börjat köra utan det, jag tycker kläderna sitter bättre då och att man inte det första man ser på en är en feting klyfta, är trött på det. Räcker med att min rumpa sticker ut så mycket som den gör, haha!

Sedan är jag så våglig och har ena sidan fri från hår så att alla kan se mina öron (har super komplex för mina flax-öron) så jag har en väldigt modig dag med andra ord :)

Luggen har äntligen börjat växa ut, yeesss... den ska vi inte klippa igen på ett bra tag.
Har börjat att bara föna mitt hår och inte platta, varpå det ser lite frissigt ut men hellre det för mitt hår måste hitta tillbaka till sitt gamla friska jag igen.
Mkt inpackning, inget blekande och färgande och bara välföning för min del, perfekt.

Ni ska få se lite bilder på mig när mitt hår var i sitt essä. Alltså helt extensions fritt och oporöst, det måste varit omring år 2004-2006:


 bilden här brevid var jag dessutom gravid i vecka 29!


Nu när jag dessutom tittade igenom gamla hårbilder hittade jag en riktig ångest bild på när jag inte hade någon röv alls...

 Hallå? Detta var efter jag fött Sanny? Och dom där jeansen har jag slängt för jag sprängde sönder dem... kul, verkligen kul.Får väl skylla mig själv som tryckt i mig choklad hela dagen och alla andra dagar med för den delen :(

Rolig rubrik tyckte jag...

Tss jag är urtorr idag, kunde inte ens posa snyggt på bilderna nedanför och glömde helt bort alla regler för hur man får sig själv att inte se så plöffsig ut som jag gjorde på varenda!! Nåja ville visa min söta klänning som jag fann idag så här kommer den
Klänning - New yorker
Skor - Din sko
Armband - H&M

Ja som ni er så gör jag inte klänningen något gott alls på bilden, men den är vit med massa söta små blommor i olika färger på.


Skorna är från ett annat tillfälle, de är sommarens favoriter. Hög klack men helt underbara att gå i. Dessa festar jag i men springer även runt och bara är mamma i dem, de funkar till allt!!

Kilklack is tha shit!

Mitt sår läker föresten på fint, som ni ser på bilden så räcker det numera med ett plåster på, mest för att slippa äckla folk. Men det kommer bli ett fuult fult ärr, i form av ett stort kantigt hjärta typ...haha nej men faktiskt inte så kul ändå :(