Jag fick så förbaskat fina julklappar, så jag vet inte ens vart jag ska börja. (får visa annan gång om jag hinner)
Ex. Bambifigurin av mamma som hon hittat nånstans på secondhand, ansiktsbehandling, stickade/virkade saker åt Isa, tidningsprenumeration på NU, morgontofflor med rådjur/renar och mycket mycket mer.

Men den knasigaste presenten var nog den jag fick av min snubbe.
Vi lyckades nämligen köpa exakt samma pryl till varandra, under samma dag under loppet av en halvtimme (så chansen att vi skulle ha stött på varandra när vi gjorde detta var typ 99% men ändå så missade vi varandra).
En tatuering!!! :) Från samma tatuerare.

Freddi hade ramat in mitt rådjurhuvud som jag gaggat om tidigare, när jag öppnade presenten fattade jag ganska så snabbt att det var det när där låg en bild på ett rådjur :D


Den här ni vet, på underarmen :)


Kul!!! Får se vilket rådjur det blir, får se lite med tatueraren också vilket han tror blir bäst Vill ha den svart, inge färg med andra ord och så ska den stirra med sina stora rådjursögon på en, kanske lite feminin med fransar?


Så här kanske? Fast utan kransen...Även om kransen är jävligt fin. Blir för likt min vän Angelicas annars, som nyligen gjorde ett fint hjorthuvud med krans.
(denna gillar dock inte Freddi, då blir det oftast det jag väljer av någon konstig anledning hah)

Nja jag vet inte ännu, vill ha ett rådjurshuvud i alla fall, så långt är jag, med spretiga fina horn :D
Freddi ska tatuera in barnens namn, det fick han av mig :)
Att vi tänker så lika....

Nej fan vad jag tjattrar nu då, nu ska jag lalla vidare.
Ha det fint!


Denna tavla pysslade jag med några veckor innan jul. Använde mig av samma metod som när man gör lapptäcken, istället för att sy så limmades de brevid varandra på ett vitt ark. Valde turkosa färger från gamla tidningar och omslagspapper. Samt bilder på barnen jag gjort på datorn. Nu när mamma fått tavlan, kan ni få se den!! :) Haha!

Ursäkta min frånvaro, har haft fullt upp med julen, så något bloggande har inte funnits tid eller ork för. Men nu är det slutslöat ;)Vårt älskade lilla hjärta Isa blir hela 3 månader idag. Tiden går fort, som man alltid tjatar om. Men så är det ju.
Mycket kan hon nu. Hon har hittat sina händer, och gnager och smaskar på dem helt fixerat. Så fort man smilar åt henne så lägger hon av världens största smile tillbaka. Åh hon är så extra fin då.
Hon brukar även smila och typ åla sig åt sidan med ena armen som hon drar över ansiktet så att armbågen pekar mot en, precis som att hon blir lite blyg ;) Såå gulligt.
Eftersom jag är sparsam numera med bilder på barnen så känns det extra svårt att inte visa. Tror då jag tänker bjuda på en liten i alla fall på Isa, nu på 3 månaders dagen och allt :)
Hon kan även skratta nu, låter helt fantastiskt!
Sover gör hon fortfarande brevid oss, mest för att jag faktiskt inte orkar lägga henne i sin säng mitt i natten och för att jag känner mig så mycket mer utvilad på morgonen när hon sovit brevid mig, eftersom jag bara dragit fram tutten när hon vaknat och så somnar vi båda om utan att ha riktigt vaknat, till att börja med.

Hon tycker om att ligga i sitt babygym och titta på alla gosedjur. Att titta på Sanny och allt han håller på och clownar sig med tycker hon är hemskt intressant och ibland lägger hon av världens smile åt honom med, för storebror kan vara rätt knäpp ibland :)

Hon ska vägas och mätas på onsdag i samband med hennes första vaccinering. Får se hur mycket hon vuxit nu och så hoppas jag hon inte blir för ledsen av den dumma sprutan, för då går mitt hjärta sönder.

Hon har blivit lite lugnare bland folk, vi var tom hemma hos Tove på tjejkalas och Isa satt mest tyst och iaktog det hela.

Isa tycker dock fortfarande inte om flaskan, hon blir riktigt upprörd över den och föredrar tutten, alltid! Snart börjar hon ju dessutom provsmaka grönsaks och frukt pureer (vid 4 månader) så då kanske hon får upp ögonen för något mer än bara bröstmjölk :) Kanske gröt? Hade varit bra med något som mättar längre vid nattning :)

Håller på och målar i Sannys rum, såhär innan jul. Ett typiskt julpyssel hos oss typ :)
Kommer nog bli coolt, visar så fort jag kan!

Kram<3