Haha, Youtube är fortfarande bäst! Särskilt när man hittar något bra. Det finns ett gäng som jag fann för några månader sedan på youtube som gör många spoofer med kändisar osv på deras tittares begäran, alltså man mailar in vad man vill se och så försöker de återskapa det. De kallar sig för Electricspoofaloo, youtuba det namnet så kommer det upp en massa av deras videon. Varje gång jag klickar in på deras klipp så kan jag inte sluta utan klickar vidare och vidare till jag suttit där alldeles för länge. Deras bästa är absolut de med Twilight, Tom Cruise och Justin Bieber. Men jag gillar Harry potter rätt mycket med.

Nedanför får ni mina absolut två favoriter i riktig Twilightanda, jag dör av skratt varje gång! Skrattar ni inte så är ni riktiga tråkmånsar utan humor... ;) Nej men man bör veta vad Twilight är och ha lite torr humor kanske?


Detta är bara så klockrent! Tompan upp i dagen!

Jerry Maguire är dessutom en utav mina absoluta favoritfilmer av honom, därför skrattar jag extra av alla lines han återspelar från den filmen..Inatt drömde jag om Edward Cullen! Minns inte så mycket från drömmen mer att jag precis gått upp från havet där en jättestor haj/fisk bitit tag om mig, som jag sedan bräcker loss från mig. Börjar simma i land och helt plötsligt är jag jagad av fisken och har Sanny i vattnet med mig. När jag kommer i land så står Edward där och tar emot mig och kysser mig... Woohoo, detta är andra natten i rad och jag fattar inte varför för jag har inte alls twilightat mig mycket på senaste tiden :)
Ni kan tro jag blev lite purken när jag vaknade och insåg att det var en dröm...HAH!
Låten över är ju förjävla bra, tycker ni inte? :D
Ifall inte nån sätter fart? :)

Nåja, kanske lite tidigt att sparka igång sommaren men nu är jag trött på den här mörka, deprimerande vintern!
Därför försöker jag blicka frammåt och delar med mig av lite härliga sommarbilder-2010. Hoppas detta årets sommar blir lika varm och underbar som förra året superväder!
Mest längtar jag efter alla fina färger, lukter, och känslan av att ligga på solstolen och riktigt känna hur svettigt och härligt det är! Längtar även efter stranden och det böljande svalkande (ibland iskalla) havet. Och alla mysiga grillkvällar med familj och vänner. Hur underbart är det inte med dagarna under sommaren? De startar tidigt på morgonen av fågelkvitter och varar ändå in på sena kvällen. ÅH vad jag längtar! Likaså vår och sommarmodet med alla fina ljusa pasteller och urtjusiga skor där tårna äntligen får titta fram. Jo jag är en riktig sommarmänniska jag...