Och jag är så god och glad!" Detta brukar Sanny säga om sig själv  om och om igen. Haha tydligen hans fröken som brukar säga så till honom.

Hittade sötbilder på honom från 2009, han var alltså 2 år här. Minns denna dagen så väl, vi gick bara ut till kiosken för att köpa en glass till lillfisen. Det var en varm sommardag och Sanny var en liten söt mupp som alltid.


Minns att jag älskade den där t-shan han har på sig där. Söt vovve med hörlurar som vi hittade inne på Zara. Man glömmer lätt bort det men de har mycket fina och prisvärda kläder för barn där inne faktiskt.


Här vill jag bara lyfta upp han och äta upp han. Muppunge!
Glad mupp!


Ledsen mupp... :( Undra vad som bekymrade honom här...

Nej nu måste jag få saker och ting gjort här idag. Inte mycket att städa i alla fall men har lite pyssel jag tänkte sätta fart med (har massa småprojekt i mitt lilla huvud som jag vill pilla med, jag är en riktig pillemoj jag). Inte mycket annat att göra nu när vädret blev så tråkigt idag. Var på stranden med Sanny o mamma igår i alla fall. Det var svettigt men skönt! Jag badade inte, för det var verkligen is och att doppa en sparkande mage i isvatten känns ännu svårare. Sanny däremot badade, han som annars är badkruka när det kommer till kallt vatten, sand, alger ja you name it för han tycker allt är äckligt och läskigt och "uuuh en myra!", "mamma jag har sand på handen!" så fungerar han ungefär :D

Nej som sagt, ta tag i dagen innan den är slut skulle jag göra.

Take care alla fina, och tack för alls söta och fina kommentarer jag fått under veckorna/månader som gått. Vet att jag är dålig på att besvara er eller ens bekräfta att jag läst dem men det har jag! Jag läser alltid och blir alltid lika glad av era peppande ord :) Vissa brukar ställa mig frågor, men har inga bloggadresser osv så jag vet inte riktigt hur ni vill att jag ska svara,

 hur vill ni att jag ska svara? Under inlägget ni kommenterade? Ser ni det ens då?

Ja jag vet inte, hade ju kunnat annordna "frågestund" som storbloggarna, men lär väl inte få en enda fråga då bara för det... haha

Har inte uppdaterat på ett bra tag nu, jag är medveten om det ja...
Har bara inte känt för det om jag ska vara ärlig. Är svårt för mig att sitta vid datorn då vi har världens obekvämaste stol och mina revben trycker på av bebisen (och ändå har jag en lågburen mage, och ganska lång överkropp, hur tusan klarar/klarade ni er som bär/bar magen högt, hur fick ni luft?)  och svanken ilar typ hela tiden i sittande läge. Har mega sammandragningar/förvärkar typ hela tiden (nej inte regelbundna, så ingen bebis ännu). Är inte så bekväm längre om vi säger så.
Detta som dessutom hände i Norge gjorde att jag tappade ännu mera avsmak att sitta här och blogga som om ingenting hade hänt. Jag är inge bra med fina ord och tröstande inlägg heller, även om jag verkligen lider med alla drabbade familjer, både till de som misste någon men även till de som klarade sig undan. För vilket liv kommer de leva idag och efter allt de såg där på ön? Likaså de som fick uppleva en bomb smälla och ta flera liv. Jag tänker inte ens yttra mig om mördaren, tycker han fått så mycket publicitet så det räcker och det är väl han nöjd över dessutom. Ja ni ser, jag ska inte gå in på det mer för det blir bara så dålig stämning. 

För att mjuka upp stämningen nu lite grann bjussar jag på lite bilder på magen, som bara efter någon vecka blev gigantisk.


Lillfisen ligger där inne och mår hur bra som helst, helt ovetande om allt som sker runtomkring :) Men oj vad hon rör på sig, herregud jag minns inte att Sanny tryckte på så pass mycket.
Sanny fick veta igår vart en bebis kommer ifrån, alltså vart den "ploppar ut". Det var hans pappa som berättade det på nedervåningen, jag hörde när jag satt på övervåningen. Sedan kom han springandes till mig för att berätta vad för tokigt pappa hade sagt! Med garv i rösten berättade han att "pappa sa, vet du vad pappa sa, att bebisen kommer ut ur din igelkottsrumpa, hahahahaha"

Sanny kallar tjejkön för igelkottsrumpa och det manliga för igelkottssnopp.... haha, sjukt kul.

När jag sedan försökte förklara att detta var sant och hur det då gick till så höll han ändå inte med.
Hans teori var istället att jag kommer bli så stor tills min mage exploderar, så kommer bebisen ut! Älskar den där pojken, han förgyller varje dag med sina roliga små egenheter och påhitt :)


Fick en liten suddig bild tillsammans med pappan också. Mysigt!

fredag ska vi till ultraljud. Längtar så mycket! Ska bli så mysigt att se henne igen. Hoppas på att allt kommer se bra ut, såklart, och att hon mår bra där inne. Börjar bli extra nojjig nu i slutet när man har växt så starka känslor för det lilla livet. Det är ju vårat barn <3 Så efterlängtat och älskat redan från första start.

Idag hade jag en underbart mysig dag tillsammans med min sambo, Sanny och mina två kära vänner Angelica och Malin. Vi åkte till en stor loppis utanför skurup. Där var så packat med folk att jag inte ens tänkte tanken på att dra fram kameran utan jag kämpade med mina hökögon för att finna lite loppisfynd i djungeln, samtidigt som man skulle hålla koll på att sällskapet inte försvann och Sanny förstås. Lite trilskades han emellanåt, men i det stora hela skötte han sig bra. Vi hade tur med vädret, som bjöd på gassande sol hela dagen. Jag var helt rödflammig i huvudet mest hela dagen jag... 

Och nog kom vi därifrån med några små fynd i alla fall :)
Dessutom blev inte plånboken ledsen alls, då har man fyndat bra ;)

Här ska ni få se på alla underbara ting:


En extraordinär liten möbel! Haha vet inte riktigt vad det är men både jag och Freddi kärade ner oss i denna det första vi gjorde när vi kom dit. Tror det är en pall, som där även går att förvara saker i då den har ett litet lock att lyfta på som ni kanske ser. När budgivningen nästan gått ut såg vi att ingen lagt bud på denna ännu (vilken miss!) Så vi fick den för 30 kr :)
Kanske målar vi om den, kanske bytar vi tyg. Kanske inte, vi får se. Skön att sitta på är den i alla fall och den gör sig fint i vårat hem. Konstiga möbler, det har vi ett litet tycke för här hemma :)
En sliten vacker bricka med fågel på. Det är en glasskiva utanpå bilden så den blänker härligt. På bilden syns ringar efter glas, det har jag diskat bort nu ;) 10 kr fick jag ge för den.Två små näpna rådjur lyckades mina ögon speja i tumultet. Mina för en 5 kr :)

Men min största stolthet är ändå detta rådjurshuvud i keramik och horn av järn. Skavd och sliten på de rätta ställena. Tror ni jag nästan kissade på mig när jag fick syn på denna eller?
Vad ska ni ha för denna?!!!
Jaaaee...5 kr?
SÅLD till världens nöjdaste tjej!
Denna kommer få en plats där alla kan se den, förmodligen vid matrumsdelen i vardagsrummet.
Me so Happy Happy!

Nu ska måste jag sluta blogga och spendera lite kvalitetstid med min kära sambo i soffan, gos på oss.
Ha en fin kväll!