Idag hade jag en underbart mysig dag tillsammans med min sambo, Sanny och mina två kära vänner Angelica och Malin. Vi åkte till en stor loppis utanför skurup. Där var så packat med folk att jag inte ens tänkte tanken på att dra fram kameran utan jag kämpade med mina hökögon för att finna lite loppisfynd i djungeln, samtidigt som man skulle hålla koll på att sällskapet inte försvann och Sanny förstås. Lite trilskades han emellanåt, men i det stora hela skötte han sig bra. Vi hade tur med vädret, som bjöd på gassande sol hela dagen. Jag var helt rödflammig i huvudet mest hela dagen jag... 

Och nog kom vi därifrån med några små fynd i alla fall :)
Dessutom blev inte plånboken ledsen alls, då har man fyndat bra ;)

Här ska ni få se på alla underbara ting:






En extraordinär liten möbel! Haha vet inte riktigt vad det är men både jag och Freddi kärade ner oss i denna det första vi gjorde när vi kom dit. Tror det är en pall, som där även går att förvara saker i då den har ett litet lock att lyfta på som ni kanske ser. När budgivningen nästan gått ut såg vi att ingen lagt bud på denna ännu (vilken miss!) Så vi fick den för 30 kr :)
Kanske målar vi om den, kanske bytar vi tyg. Kanske inte, vi får se. Skön att sitta på är den i alla fall och den gör sig fint i vårat hem. Konstiga möbler, det har vi ett litet tycke för här hemma :)




En sliten vacker bricka med fågel på. Det är en glasskiva utanpå bilden så den blänker härligt. På bilden syns ringar efter glas, det har jag diskat bort nu ;) 10 kr fick jag ge för den.



Två små näpna rådjur lyckades mina ögon speja i tumultet. Mina för en 5 kr :)





Men min största stolthet är ändå detta rådjurshuvud i keramik och horn av järn. Skavd och sliten på de rätta ställena. Tror ni jag nästan kissade på mig när jag fick syn på denna eller?
Vad ska ni ha för denna?!!!
Jaaaee...5 kr?
SÅLD till världens nöjdaste tjej!
Denna kommer få en plats där alla kan se den, förmodligen vid matrumsdelen i vardagsrummet.
Me so Happy Happy!

Nu ska måste jag sluta blogga och spendera lite kvalitetstid med min kära sambo i soffan, gos på oss.
Ha en fin kväll!





Kommentera

Publiceras ej