Årets första riktiga strandhäng nere vid Höllviken ägde rum idag tillsammans med mamma och Sanny. Att sitta på baksidan en dag som denna är ingen höjdare då man nästan smälter där bakom som det redan är så det var skönt att komma nära havet (även om jag inte badade, för kallt för mig trots att jag är halv-finne).



Hur lik är han inte sin farsa här då? Haha jag dog när jag såg fotot


Ännu mera här, haha det är brillorna som satte pricken över i:et :D
Lille gosungen är så rolig att ha att göra med. Han är lite fin i kanten om vi säger så. Han gillar inte myror, han gillar inga insekter alls föresten. Han gillade inte att gå på sanden, haha det var tydligen läskigt. Få vatten i ansiktet är ett big NO NO för Sannys del. Nä då sitter Sanny hellre med sina bilar och leker Blixten Mcqueen. Jag måste filma detta och visa, för det är svårt att förklara. Men han har två bilar i varsin hand, mitt framför ansiktet och viftar och härmar fraser från filmen "Cars". Tror ni han är exalterad över Cars 2 i sommar? Eeeh ja!




Och så här relaxed kan man se ut när man fikar på en kaka :)


Så hade man kommit så långt som till vecka 29, fast jag går tom snart över till vecka 30 men jaja.
Så här chill ser jag ut idag, sol ute och jag skuttar mest omkring i myskläder jag. Bh-lös och fri, haha borde seriöst vänja mig vid att ha bh på mig oftare för jag lär få ännu mera hängpatte annars dessutom ska ju tuttisarna snart producera mjök dessutom... :P


Har fått tid till nästa ultraljud, den 29 juli om jag inte minns helt fel. Och på onsdag denna vecka ska jag på min älskade glukosbelastning, fy för! Sist spydde jag ett hav efter den blandningen på fastande mage, hoppas jag slipper det denna gången. Var och lyssnade hjärtljud förra veckan och allt lät bra. Måste börja ta Järntillskott, inte för att jag är låg utan för att jag inte ska bli låg. Jag tar ingenting just nu, mest för att jag har svårt att ta tag i saker sometimes. Räcker att jag håller på att avmaska katten nu, förvirrad om jag ska hålla koll på mer...

Annars mår jag bra. Lite illamående till och från, och känner mig lite trött då och då men misstänker att det är järnet som spökar. Magen följer tillväxtkurvan mer precis än vad Sanny gjorde till min förvåning. Jag låg precis på kurvan, med Sanny låg jag precis under (alltså mindre mage) och i slutet så låg jag över vad som anses "normalt"  i strl. Har gått upp från 56 kg till 62kg.. Inte så farligt med andra ord. Med Sanny vägde jag först 48, sedan slutade jag på 64 allt som allt:) Men jag var en pinne då också... :D


Lillan har massa rörelser för sig där inne. Hon är inte lika hemsk med att sträcka ut sig så att magen blir helt sne som Sanny alltid gjorde och får inte ofta hicka, knappt alls. Sanny fick hela tiden i långa perioder. Han får ju även hicka hur lätt som helst idag, ifall han skrattar för mycket tex :D hahah




Titta, naveln börjar sticka ut! :) Och har en liiiten svag pigmentlinje under och över. Får se om den blir mörkare senare, hade en riktigt mörk linje med Sanny.

På så vis är denna graviditet så himla olik den med Sanny. Men det mest olika är ändå det att jag fortfarande inte fattar att jag är gravid, alltså jag bara tycker veckorna går och så woops har jag kommit än längre in graviditeten. Går verkligen super fort medans väntan på sanny kändes som evigheter.
En annan äcklig sak som jag tycks få minst en gång i veckan nu är fucking svamp! Jag vet, äcklig som nämner det här men va fan...Sanningen om graviditeter får ni ju alltid här, det vet ni väl. Känner mig som en blåmögelost mest hela tiden...Och detta hade jag inte med Sanny...typiskt man åker på det nu.

Nåväl, ska runda av nu så man hinner få lite sol idag också. Ska fixa lunch till Sanny nu.

Ha en fin dag alla!

 


Titta vilken dröm jag hittade på Secondhand Emmaus av en slump. Var där och letade efter omaka tallrikar och trillade då över denna istället för en struntsumma.


Funkar fint till magen och jag känner mig inte allt för fet för att ha den.


Romantiskt flickig, jag är kär...