Nej nu fick jag som sagt nog på alla tråkiga mammakläder. Ge mig mer resår och kläder som fungerar lika bra till mage som utan! Och snygga så klart.

 

Åkte förbi tygaffären Stoffostil och handlade på mig lite tyger i pudriga, vår färger.

Den ljusbeiga längst till vänster är fejk-läder och av den hade jag tänkt göra mig en liten pung väska med fransar.

Det vita tyget ska jag försöka mig på att göra en jumpsuit i shortsmodell som jag sedan ska sätta på några fina grejor och detaljer som jag ännu håller hemligt tills ni får se resultatet, hoppas jag lyckas! :)

Den puderrosa ska bli en asymetrisk babydoll klänning.

Och det beiga tyget, med lite mockakänsla, blev ett par shorts.

Köpte även ett ceriserosa byxtyg som även de ska bli shorts.Har en fascination för trådar, normalt va? I väskan till höger (där det står spa for you) har jag en rejäl samling. Blev glad att få nya tillskott till min samling.De beiga shortsen, färdiga efter 2 dagars slit.

Funkar att ha under magen, men även högre upp efteråt när man fått sin midja tillbaka.

Första gången jag sytt shorts/byxor överhuvudtaget så jag blev riktigt nöjd.

Inget mönster finns till dessa utan de är ett eget påhitt. Är ett freak för detaljer och ville därför sy på fickor och ett sött band att knyta.

Shorts för 29 kr (vad tyget kosta) och en gnutta blod, svett och tårar. Men det var det ju värt ;)Usch känner mig fetto.
Är i stadiet då jag inte ser gravid ut, bara tjock. Här på bilden slappnar jag av och då putar allt ut men när jag går och rör på mig så är jag van vid att dra in magen så min mage spänner sig automatiskt och ser bara lite svullen ut istället..
Jeansen på bilden är årets mamma jeans :) Köpta från H&M. Det fick bli ett par med mudd i alla fall, deras treggings model var läskigt låga då de ska sitta under magen. Inte så snyggt när man böjer sig om vi säger så...
Whats up med alla mamma kläder föresten? Så himla tråkiga! Jag vill ha shorts under sommaren, och inga långa khaki-tant-shorts-på-expedition-med-Stewe Irwin varianter. Utan i samma modell som allt annat på modet, fast med mudd då. Eller jumpsuiten, det finns EN enda på H&M för mammor, i färgen svart... kul!
Jag vill ha i alla fina puderfärger som är så inne nu, härliga och fräcka mönster och i både korta ben och långa ben. Why not?!
Nej jag blev så trött på det så jag tog tag i saken själv, visar i ett annat inlägg ;)

Mår fortfarande illa, har dock mina knep för att hålla maten kvar i magen även fast det är kämpigt. Häromdagen var jag supernära på att spy upp en timmes gammal mat (sjukt äckligt när det legat för länge i magen för då är där så många syror som bränner) men i paniken försökte jag få tag i något att stoppa i truten och det fort! Tog tag i Freddis nytvättade socka som fanns brevid mig i stundens hetta och tryckte ner i käften. HAHA! Det hjälpte och spyreflexen dog ut för just den minuten.
Annars brukar jag tugga tuggumi för att slippa den äckliga smaken jag har i munnen hela tiden, vilket gör mig mer illamående.

Känner av något/någon inne i magen, inte ofta, men ibland gör den sig påmind det lilla livet :)
Om 2 veckor ska vi till ultraljud, då har vi varken hört hjärtljud eller sett plutten innan. Så underbar är vården! Ledsen för bitterheten men det värsta med att vara gravid är inte illamåendet och alla krämpor, det är att man helt plötsligt blir så beroende av vården, barnmorskor och läkare... Orka med! Inte ofta man träffar på guldklimpar med glimten i ögat utan oftast känner man sig ganska ensam faktiskt.
Det enda man får höra som tröst är mest "men det ska vara så, det är normalt. Det kan vi inte göra något åt" Trött på dem orden vid det här laget.

Oj vad neggig jag var nu då :) Givetvis finns det ljuspunkter på den fronten med. Min barnmorska jag har nu var gosig och smekte mig i håret när jag höll på att svimma :) HAHAHA vilken grej att bli helt tagen av, men jag gillar människor som inte är rädda för att ta på en! Mer närhet åt folket!

Nej nu måste jag lägga Sanny innan jag kör med nästa inlägg.

LoveNu ni alla kära ska jag tipsa om något grymt bra!
E.l.f Cosmetics är en hemsida på nätet som säljer precis som det låter, smink!
Okej, vad är det speciella? Jo priserna! Hallå vad trodde ni lixom :D Fattig som jag är försöker jag alltid hitta det mest prisvärda! För fattig eller ej, så har man fortfarande samma behov som andra ;).
Riktigt bra produkter har de och det mesta runt 15 kr!
De har även mineralprodukter, dessa ligger på 30-50 kr. Och deras "studio" märke som även det ligger kring 30-60 kr, varpå de har en massa finurliga grejer så som ansiktsmister/primers och annat smått o gott, Jag tror bannemej inte de har något som gick över hundringen!
De skickar från UK, men frakten ligger bara på 44 kr och ska inte ta många dagar!

Detta kom ju inte lägligare för mig vars kattaskrälle kissade på min sminkväska så att allt smink är förstört och luktar apa. Ja ni hörde rätt! Så nu har jag faktiskt beställt lite nytt, och jag hade aldrig haft pengar till en helt ny sminkväska om inte det vore för denna sida. Jag har fått en hel sminkväska för samma pris som om jag skulle köpt en mascara och ett läppglans i butikerna, och då har jag verkligen plockat på mig allt!
En massa roliga och användbara produkter som jag visar er när jag fått hem.

Tips ifall ni har svårt att veta vilken blusher och/eller bronzer ni bör ha till er hudton så tänk så här: (så här jobbar man även med hårfärger osv, när man blandar färg)

Ta ett vitt papper brevid ansiktet. Vilken färg framträder mest?
Grön, rosa, blå - kall hudton
gul, orange, röd - varm hudton (jag var helt gul! haha)

Ta sedan en blusher/puder/bronzer som är motsatsen till er hudfärg.
Ex. Kall hudton, fint med en varm ton på sminket så som persikoton, brunorange.
en varm hudton, kall rosa eller lilarosa ton på sminket.
Likaså är det med bronzers, kika efter undertonen på den. Persikofärgad, guldfärgad osv passar bäst en kall hudton medans en med rosa underton passar bäst en varm hudton.


Hur bra är det inte?

Här kommer ni direkt till sidan.