Jag brukar inte lägga upp bilder på barnen längre som ni vet, men på Isas 9 månaders dag idag så är det okej med några.


Isa i sin nya och första baddräkt, från h&m.
Men var blir badvädret av?

Isa har lärt sig så otroligt mkt, och det mesta skedde under hennes 8 månaders period.
Då lärde hon sig över en helg att både säga "mamma & dadda" och att hasa sig fram. Innan dess har Isa mest legat på mage och förflyttat sig runt i en ring, blivit sur för att hon inte nådde leksaker längre ifrån och även struntat i att sitta överhuvudtaget utan istället slängt sig bakåt i trots så hon ist for i backen :D
Men så bara pang den där helgen, så både satt hon utan att slänga sig, hasade och pratade.

Hon kan också säga "thäh" hahah ja det är ett ord, det är Isas ord för "titta" och hon skrattar så fort man säger det för hon vet att det oftast rör sig om katterna hon ska titta på, och katter, fåglar och alla andra djur är jätteroliga tycker Isa.
Hon är alltid så glad och väldigt lugn, gillar att sitta och pilla med sina leksaker (ja gärna Sannys med) och gör inte mycket sura ljud för sig.

Hon sover bra, från 20.00-ca 5.00 för lite bröstmjölk. Sedan går vi upp runt 7.30/8.30
Ammar gör jag när hon känner för det, ibland som mellis och ibland bara som hjälp till att få henne sova, när hon är med sin pappa så klarar hon sig så klart utan...

Hon äter som hon ska, växer som hon ska och utvecklas precis som hon bör.
Hon är fantastisk!


Som ni ser har hon hela munnen full med tänder. Hon har även en till påväg som inte helt vuxit ut ännu.
Hon började få sina tänder tidigt, tror de första kom vid 4 mån. De sista 5 kom vid 7-8mån. Har aldrig märkt av det heller när de spruckit upp, hon har inte sagt ett ljud en enda gång. Bara skönt, tycker vi.

Isa är ganska lång och smal, mycket längre och smalare än Sanny (lilla dunderklumpen)

På senaste kollen (8 mån) vägde hon 8520 gram och var 74 cm lång.


Isa drar Sanny i håret och är supernöjd med det.

Isas favoritbus är att dra storebror i håret (och alla andra med för den delen), plaska i badkaret, dansa och klappa (dra) katter. 

Nu måste jag kila och mata kidsen, Sanny har nu sommarlov från dagis. Vi ska efter lunch förbi hans dagis och lämna inbjudningar till hans 5 års kalas :)
Tiden bara rusar iväg, som vanligt...

Uppdaterade min garderob ytterst lite med dessa ursöta ljuslila shorts, från Ginatricot finns de i alla möjliga pastellfärger. Jag älskar´t! Så pass att det nästan var för svårt att välja...
Priset var fantastiskt tyckte ju jag, vilket gjorde det hela ännu bättre, gå in och kika själva.
Synd bara att värmen försvann kort därefter och har inte visat sig sen dess, ett dåligt omen eller?

Sjukt bra bild, med grym mobilkamera...

Den 26 Maj 2012 under den stora eken i slottsträdgården vigdes vi tillsammans med familj och vänner. Vi hade en fantastisk bröllopsdag och älskar att kalla varandra make och hustru, varför väntade vi så? :)

Har inte fått bilderna ännu från vår fantastiska fotograf och vän Mattias ännu, det redigeras och hålls på så jag har inte så många bilder att visa mer än bilder jag stulit från vänner på fejjan :D
Så ni får hålla till godo med dem.

Dagen samt kvällen var i alla fall underbar.
Mina 3 tärnor kom hem till oss redan på morgonen där vi fixade och donade med det sista i bröllopsväg (ballonger, cupcakes, dukning osv) tills vi helt plötsligt var så försenade att vi fick dra på ett kol och börja göra oss i ordning.
Väl i parken vigdes vi för att sedan köra vidare hem till oss där festen skulle starta.

Maten var god, tårtan var utsökt och mammas bröllopspyntande var helt klockrent, mysiga tält i orientalisk/modern anda, i favvofärgerna Turkos och cerise (ny favoritfärg som börjat klättra upp på listan, haha) En magdansös kom plötsligt in och drog av några magdanser, varpå jag var "tvungen" till att medverka i sista, så himla roligt!
Freddi och jag skar upp tårtan tillsammans, fick dra av en "vals" snarare en tryckare för vi kan ju inte dansa tillsammans, hahahha!

Senare på kvällen när mörkret föll så sattes vattenpipan på, musiken höjdes och alla lyktor och ljus tindrade så vackert i sommarnatten. Det går inte att beskriva med ord hur fint, så jag får visa senare med ordentliga bilder (som jag gaggat om nu ett tag)

Här är bilder jag tjuvat från vänner i alla fall :SVåra kärleksballonger vi skulle skicka upp i himlen, skickade Sanny boy upp i trädet, så vackert.


Tack alla som hjälpte till att göra vår bröllopsdag minnesfull och helt fantastisk!
Vi är lyckliga och vi njuter!

<3