Ville bara berätta en fantastisk nyhet som är en anledning av mitt bristande bloggande :D Jag har fått ett jobb! Och inte vilket som helst, utan som butikssäljare på klädbutiken New Yorker! Känns så otroligt roligt, spännande och väldigt lättande!
Jag börjar redan nästa vecka. Wish me luck! Föresten, innan jag avslutar, ni ska snart få se lite makeover på vår hall! Vi har äntligen börjat ta tag i den förbannat ohållbara hallen varpå man innan, aldrig hittade vad man skulle ha. Man fick ångest så fort man klev innanför dörren och såg eländet trots att resten av hemmet var på topp... Ingen bra fengshui överhuvudtaget med andra ord! Men nu så... Sakta men säkert blir det bra ;) Det ska ni få se senare i projektets gång. Nej nu ska jag kolla film med min make, trevlig kväll alla! Hälsningar/ katten party-klös

Gud vad kul, kollar brevlådan och där ligger den! Metro Bostad, den 2 november med en bild på vår pistollampa på första sidan!
Känner mig coolast i världen, just idag!
 
Jag fotograderade tidningen, töntig som jag är.
 
TADAAAA!!!
 
Haha, kul med skrivfel, längst ner till höger. Vem är Malin? Varför var hon tveksam för? :D
 
 
Tjocka katten ville vara med.
De valde denna bilden på oss, där freddi ser ut som en mupp, min fot är bruten och ingen Sanny! :S
 
 
ll
Och så en liten inspirations sida, för er som vill göra något liknande med tavlor hemma. Inget märkvärdigt egentligen, jag bara höll upp dem lite på måfå och började spika efterhand, jag är ingen så
dan som mäter, jag bara kör! :)
dekoration, gör det själv, hem, hemma hos, inredning, inspiration, metro bostad, reportage, secondhand, virkad docka,
Hittade lite bilder i vår gamla kamera från i somras. Däribland hittade jag lite fångade ögonblick på Sanny och Isa tillsammans. De är så gosiga med varandra, och Sanny är en sådan hjälpsam storebror. Även om Isa gillar att dra Sanny i håret så att stora tussar flyger av så har han ändå sådant tålamod.
 
 
 
 
 
 
och så ett litet tillfälle då hatten åker av...
Sådär ja!
Nöjd!
barn, sommar, syskon, syskonkärlek,