Lilla snäckan på sin trähäst. Hon gillar verkligen den! Jag hade tänkt måla den i nån rolig färg, kanske ge den prickar och ett ansikte :) Den är från allra början, ikea. Men jag köpte ju den inte därifrån, utan jag köpte den för 30 kr på loppis! Såklart!
Här kommer lite bilder på Isa när hon fyllde 1 år!
det har redan gått över en månad, som vanligt rusar tiden iväg. Man vill bara fånga upp den och säga "nej nu smiter du inte iväg när jag pratar med dig, sätt dig ner och ta det lugnt en stund"!
 
 
Denna lilla söta dockan fick hon i födelsedagspresent, helt handgjort, virkad. Finns att köpa på bl a Åhlens
Hon älskade sin docka som ni kanske ser på bilderna :) , och hon gav den ett fantastiskt namn, Pli! Så himla gulligt.
 
Jag bakad en hallonmousse tårta, för Isas favorit är just hallon! Men hon åt bara hallonen av tårtan.
 
Hon hade sin kompis Ellen på kalas besök. Tillsammans drog dem i alla fina paket som Isa fick på sin dag.
 
Vi öppnar paket.
 
Tidigare på dagen, när Isa och hennes pappa skulle kalas handla, då åker man lyxåk tydligen... Typiskt pappabus :) Hennes ursnygga jacka, från Metoo har jag fyndat på loppis för 15 kr. Mössan är en present från mormor, Minirodini är märket, för vi älskar ju pandor! :D
 
 
 
barn, kalas, tårta, virkad docka,

Alltså har jag världens bästa mamma eller vad? Fick precis ett mms med denna bild, dockskåp för 150 kr, ska jag köpa? JAAAA! fynd fynd fynd! Den är nästan en meter lång, man kan öppna upp det och färgen är ju helt underbar. Ni som följer mig vet att jag letat dockskåp på secondhand till barnen, men inte trodde jag det gick att hitta ett sånt hör fint "pippihus" helt i trä. Sanny kommer smälla av (Isa också när hon blir lite större). Denna ska jag göra riktigt fin på insidan, göra lite möbler och annat. Mer om detta kommer ni få se framöver. Bästa mamma!