Kom över dessa gamla te burkar på Secondhand för en 10 kr styck. Perfekta att smycka köket med samtidigt som det får plats med att förvara och gömma massa småsaker som vi har överallt. Ex Freddis diabetesnålar, apfula förpackningar att titta på men livsnödvändiga för Freddi. Jag hällde över hela paketet i en av burkarna... må nu ingen vilja smaka vårat te.... ;) Den kakelplattan ni ser i bakgrunden, så fort vi kan lägga pengar på det (om sisådär 10 000 år) så kommer det bli kaklet vi har i köket!
 
Även denna lilla porslinsskål med lock fick fick följa med hem. Gillade det lite marockansk inspirerade mönstret. Tror det blir flingsalt som får förvaras i den.
 
ask, burkar, dekoration, fynd, inredning, inspiration, kök, loppisfynd, marockanskt, plåtburkar, porslinsskål, secondhand,
Både jag och Isa har klänningar köpta från secondhand.
Isas för 35 kr på Pysens secondhand i Limhamn (den är så jäkla bra den butiken) och min kommer från en klädloppis i Ystad, men lite fusk var det för jag handlade den av min vän Angelica för en 10:a ;-) (fynd ändå!)
 
Isa har blivit så stor. Jag kan inte fatta det ibland.
Låg hon inte precis i magen? Låg inte Sanny precis i magen? Var jag inte precis 14 år och låg på golvet i hallen och storbölade för att pappa tyckte jag skulle vara hemma den pinsamma tiden 22 när det var fest...?
Haha! Ja tiden går fasligt fort, det gäller att ta vara på den!
Familj, barn, barnkläder, barnmode, loppis, loppisfynd, secondhand,
 
Har ju inte alls berättat vad som hänt i mitt liv (på den fronten kan jag vara lite hemlig ibland)
Men har fått ett nytt jobb på en frisörsalong! Jag ska alltså bli hårfrisörska igen :D Jätte kul och spännande känns det. Samtidigt kommer jag sakna mina gamla kollegor på New Yorker, under 6 månader hann jag träffa fantastiska människor och lära mig en himla massa nya saker. Nu är det dax att bekanta sig med nya ansikten och komma in i det här med hår igen! Jag har höga förväntningar på livet!
 
Fick den fina gröna kudden som avskedspresent av mina gamla kollegor. Barnen älskar att leka och sitta i den. Jag själv tycker den är super fin och praktisk! Om ni läser detta New Yorker kollegorna så vill jag bara säga, TACK! Älskar den! Saknar er! Hoppas fasen att ni inte glömt mig redan! ;) Hehe
 
inredning, karriär, kärlek, syskonkärlek,