Jag hittade några sidor som visade dessa ursöta pappersrosetter  från bloggen howaboutorange och hjärtan från bloggen Mini-eco och var genast tvungen att prova klippa och vika.
På deras sidor kan du skriva ut mallar till figurerna, men de små rosetterna körde jag faktiskt på fri hand. 
Perfekt litet pyssel inför alla hjärtans dag!
De har även massa andra kreativa ideer som får en att vilja prova allt.
(Jag VET att inte hjärtat är perfekt klippt, men tycker de blev fina ändå)
 
 
 
 
 
DIY, alla hjärtans dag, alla hjärtans dag inspiration, geometriskt hjärta, papperrosett, pyssel,
 
I sovrummet har vi den gamla dörren jag fick av mamma som blev över efter dörrbyten i deras gamla lägenhet. Dörren fick stå ute i regnet nästan hela sommaren och hade tidigare agerat bord på vårt bröllop.
Därav fick vi till den perfekta slitningen. Till detta köpte vi några vackra hyllkonsoller vi hittade på indiska och köpte en bit furuskiva som sågades och målades med en ljusturkosfärg.
Återvändning när den är som bäst!
På bilden syns inte hela dörren men jag har valt att bara ha 3 hyllplan och sedan tomt i resten eftersom min tanke var att fästa krokar där så man kan hänga något fint, men det har ju såklart inte blivit av ännu. Bästa är, om man har barn hemma, är att fästa den i väggen så den inte tippar!
I hyllan står bland annat min lilla bambisamling :)
Och tyvärr äger jag ingen bra kameran, ännu (skamligt)
 
DIY, dörrhylla, gammal dörr, gör det själv, inredning, secondhand, återanvändning,
Haha alltså den där lille hamstern Pascal, han är överallt och ingenstans HELA tiden! Han har redan skadat foten en gång men den blev bra efter någon vecka, han kastar sig ut från händer och höga kanter. Att en sådan liten kan ha en sådan stark personlighet. Och vad vi älskar honom allihop! 
dvärghamster husdjur,