40506-192

40506-191


Igår var vi iväg och vägde Sanny, han hade gått upp en hel del.

Han väger nu 4270 gram, ingen liten kille! Hans 50 bodysar passar sådär nu...

Han är så glad för att äta vår lille prutt.

Eftersom han använder mig som napp när han vill bli tröstad och bara ligga och snutta så har jag nu fått såriga bröstvårtor.

Då han hela tiden är där och suger så får jag heller aldrig chans till att läka.

Köpte därför sån hära bröstvårtsskydd som är som en gummitratt som sätts framför bröstvårtan och som han då istället suger på.

Den funkar faktiskt rätt bra, då det inte gör ont längre.


Jag har så mycket mjölk också så att jag försöker använda haklapp på Sanny, men det är inte alltid man hinner det när han skriker hysteriskt efter tutte så då får man sitta där och spilla mjölk överallt.

Igår kväll var mitt ena bröst sprängfyllt, så jag var tvungen att pumpa ur lite...det riktigt strålade ut och jag hade kunnat sitta där och pumpa mjölk åt över 20 ungar...så mycket är det där.

Detta gör det då också jobbigt när han bara vill ligga och snutta, då det rinner över honom så att han nästan drunknar..han måste ju svälja, men det förstår ju inte han som bara vill ligga mysa lite gran.


Så hans mormor försökte med napp på honom igår när vi var på stan och han då bara ville ligga vid bröstet och snutta lite (jag hade mjölk överallt då, förutom i hans mun)

Och till allas förvåning så tog han den! Han tog den inte helt direkt utan vi blev tvungna att hålla kvar den en aning och trots det så var han rätt skeptisk till den. Men det dög till att somna med i vart fall.

Han tar den inte helt av ännu utan det är fortfarande tutte som gäller, vid alla lägen ;)


Fick en amningskudde av min faster också. Alltså hur klarade jag mig utan en sådan innan? Den är hur bra som helst! Man sitter SÅ skönt och kan slappna av och amma hur länge som helst utan att känna sig besvärad av kramper och annat. Dessutom är den så mysig för han brukar somna på den och då låter jag han bara ligga kvar där samtidigt som jag själv ligger nersjunken i soffan, super mys!


Idag köpte vi även lite fler bodysar på rean. Två stycken i strl 62 och sen en body utan armar i strl 56 med små mjukis shorts till i samma storlek som jag tänkte han skulle ha nu när det blir för varmt med annat.

Det gick för under hundra lappen. Omlott bodysar är vår favoritval till honom...då han inte är allt för glad för att bli påklädd (han gillar inte när man håller på och joxar med honom) Så är omlotter så smidiga att sätta på, behöver inte trä över hans huvud. Så många av de omlottbodysar som vi hade till han i strl 50 och som börjar bli för små nu har vi nu uppgraderat i strl 62, så de följer med honom ;) dessutom ska man passa på när det är så himla billigt på rean.

Nu måste jag dra vidare, och byta bajsblöja på min fina Sanny boy ;)