Så här långt kom jag, på en hel dag! Från kl 9.30 till 16.00.....Förstår ni hur svårt det här är?


Först skall vi rulla denna fiskbens rullningen 5 ggr, sedan skall vi göra de vanliga rullningen 5 gånger.
Jag är på min andra rullning av fiskbensmönstret. Alltså gör jag typ ett halvt huvud på en dag!...

FY F*N vad jobbigt...alla bara gnäller hela tiden om hur trötta vi är på skiten och hur mkt vi hatar dockan...min har någon så passande skrivit Åsna på...passar henne bra tycker jag.

2-´3: orna kommer ofta och tröstar oss med att de oxå hade jätte jobbigt med det men att det kommer...men just nu känns det inte bra för de flesta i klassen.

Det roliga är att den enda killen i klassen, Jimmy, är naturbegåvningen på detta för han är redan på sitt fjärde huvud! Han är jätte duktig, och nej han är inte gay ;)

Det gäller att göra det snyggt oxå, man kan inte bara rulla ihop något och så är man färdig..
Man måste tänka på vinkeln man håller håret upp från huvudet, man måste tänka på att inte vika topparna i rullningen och att topparna är innanför pappret, men innan det ska man tänka på benan och placeringen, att man har tillräckligt med hår...och att man inte har för mkt hår...att blöta blöt blöta håret hela tiden, och sedan måste man tänka på vinkeln man rullar locken i...
Hur än jag gör så får jag inte till det, inte direkt i alla fall.Jaja det kommer väl som alla säger...men fy vad frustrerad man blir


Se alltså, en hel dag!! I bakgrunden ser man verkligen hur en frustrerad min kan se ut...haha!

Nu är i alla fall veckan slut och det har varit skoj ändå!
Vi alla i klassen skall gå ut på lördag (min födelsedag) som ett litet utspark för att muntra upp oss lite. Ska nog bli roligt.
Lilla Pauline får stanna hemma för hon är sjuk...gissa vems basilusker hon fått då? hehe mina....fast jag har idag officiellt besegrat förkylningen...jag fick bara hosta som värst!

Nu ska jag tvätta..usch!