image431
Morotspuré i hela ansiktet....gott!

image432
Kravlar runt på golvet som vanligt.
Sanny tar sig på ett eller annat sätt framåt och på sidorna, men det sker ju inte med stor finess direkt, han kravlar hasar och har sig för att lyckas röra sig någon cm dit han vill. Han kan ställa sig på alla fyra och så står han så och gungar fram och tillbaka (nästan som juckningar). I sin gåstol kommer han fram lite för bra, och då ska han direkt till blomman som står på golvet och dra ner. Vänder man honom då och säger nej, så blir han jätte arg och skriker högt.

image433
Sanny i sin balja. Han är helt vild att bada, man får passa sig för det slutar alltid i att hela badrummet inklusive en själv blir nerblötad. Han plaskar och har sig, vänder sig på mage för att försöka simma i sin lilla balja. Han är ju så van vid att komma fram i poolen på babysimmet.
Tugga på badleksakerna är skönt, då han har fått två små tänder utstickande från tandköttet, två under-framtänder. Dem är jätte söta! Men sjukt vassa. Ibland biter han sig i fingret och då blir han oftast jätte arg, på mig! Som att det var mitt fel ;)

image434
Sanny gungade för första gången, han tyckte det var jätte kul! Dock var detta den kallaste dagen på året vilket kan synas på Sannys röda ögon :)

image435
Här står han på alla fyra!


Annars mår vi bra (om vi bortser från min fruktasvärda tandvärk, men detta skall åtgärdas förhoppningsvis imorgon)
Sanny har kommit igång med maten, han äter nu morot, broccoli, blomkål, potatis, majs, banan och gröt. Vi fortsätter frammåt och skall snart börja på de riktigt goda frukterna och med olika kötträtter :)
Borsta Sannys tänder har vi även börjat med, det är väl inte sådär super populärt men det går.
Sista trejde vaccineringen fick Sanny också för några veckor sedan, tuberkulos. Den man tar i vänster armen. Både jag och Fredrik har gamla ärr ifrån den sprutan. Han grät inte alls heller när han fick den utan reagerade knappt.
Sover rätt bra ändå, för att vara snart 7 månader. Häromnatten sov han från 22-07....det var underbart!

Och snart är vi färdiga med vår nya lägenhet och kan flytta in, det kommer bli skönt!

Nu ska jag kila iväg, min smärtsamma tand distraherar mig här nämligen.