Fy vad de senaste månaderna har gått snabbt.
De säger ju att första året med barnet går himla fort, men jag höll inte med om det i början. När han precis hade kommit till oss så gick tiden jätte sakta tyckte jag, Tror det hade med att göra att man inte gjorde annat än att byta blöja och amma, kändes det som i alla fall. Sedan var man ju vaken mycket mera då lillen inte sov hela natten och så.
Nu när allt funkar som det ska och man har rutiner på vardagen så går tiden plötsligt fort igen. Inte långt kvar nu tills jag börjar skolan och Sanny dagis.

Fredrik är den som kommer skola in honom då jag hinner börja plugga innan Men det är väl lika bra det för jag hade väl blivit helt förtvivlad om han börjat gråta efter en. Förhoppningvis så anpassar han sig rätt fort, det brukar han i alla fall göra.Denna mumintårta gjorde jag till mammas födelsedag förra året. Jag köpte den just til Sannys 1 års dag men ville öva mig en gång först. Nu ska jag göra 4 stycken sådana! Så många gäster blir det på kalaset åt Sanny, vi blev tvugna att dela av det mellan våra två familjer. Denna gången skall grädden vara blå istället för rosa, med hjälp av lite blåbär!

Vi har köpt en massa fina ballonger från Partyland , blåa och gröna där det står gulliga saker om 1:a födelsedagen osv..
Sen lite annat skojs som jag inte lägger in här förrän efter kalaset...

Sannys rum är färdigt nu och där blev så fint. Alla andra rum är rätt färdiga med, fortfarande en del grejer att göra för att vara helt klara men det duger til att bjuda hem folk till.Första kalaset kommer vara på lördag för Fredriks sida,
sedan kommer min familj på söndagen. På måndagen den 7/7 fyller han 1 år, och då skall vi 3 åka över till Danmarks Zoo. Bästa klappen man kan ge den lille pojken för han är helt fixerad av djur. Hoppas bara vädret ger med sig till det.

Min lille kille är inte så liten längre.
Han vet vad han vill och får han det inte så säger han ifrån! Ordentligt....
Han går nästan hela tiden nu, förutom när han tappar balansen och landar på rumpan igen.
Han kan hämta saker om jag frågar efter det. Han försår så mycket!
"var är katten Sanny?" då pekar han efter katten... "klappa katten!" Då klappar han den.
Och om jag är stressad och inte hittar en sak, tex Sannys snutte. Då kan jag springa runt i lägenheten och fråga högt " var är snutten Sanny, vet du var snuttne är"  Så går han till stället där han slängde den och kommer med den till mig. Han hjälper en leta :)

"nu kommer jag och tar dig!:::" Säger man så till sanny då rusar han iväg och skriker högt, det är favorit leken,  men han skriker väääldigt högt så man orkar inte leka den vilda leken allt för länge...


en bild på vardagsrummet. Städade där igår, så får det se ut under kalaset. Allt är inte färdigt ännu. Tavlan som står bakom soffan skall upp där de tre tavlorna sitter nu, för dom ska in till sovrummet igen. Sen så är tv annordningen inte den bästa, vi har ett öppet skåp som freddi byggde som skulle få dörrar men inte fått det än, och sen skulle vi ha två skåp på tvbänken som skulle gå på var sida om tvn, för att ha pärmar och sånt man inte vill ha framme. Just nu ser man allt. sen fattas det förstås lister. ännu... sydde ett par nya kuddar till soffan o golv, tänkte ha turkos som färgklicken där inne.


En bild från backen. Sanny testade en karusell.


Fjantis... han brukar hålla för öronen så här, sen skrattar han för att allt låter så konstigt...vilka saker han har för sig.


Sanny hade nästan lyckats att få av sig tröjan själv, kom in i rummet och så såg det ut så här.
Här leker vi "nu tar jag dig-leken" därför han skriker och ser busig ut.