Ja nu har det dragit igång igen efter lovet.
Herrklipp idag, tisdag. Min kund hade rejält med hår både i längden och tjocklek och här skulle det klippas klassisk herr (vi tränar just det på tisdagar) så jag fick jobba ett tag med det där håret, men reslutatet blev bra i alla fall.

Imorgon såg jag att jag hade en slingkund :P
 Jaha men vad kul!! Eller personen ville bli ljusare, låter som process om när man läser det :) visserligen behöver jag öva men det lär ta ett BRA tag för mig.
eller kanske det blir en avfärgning vi får väl se, mkt vanligt att personen kan ha ändrat sig tótalt och vill vara mörkhårig....kunder kan vara väldigt veliga där ute ;) haha men det är kul, och jag stormtrivs med det här.

Sanny står här brevid mig och knaprar på ett tacoskal från igår, han hittade den på bordet
"gott, gott" säger han....haha jaha ja, jag fick smaka lite jag med...jo det var faktiskt rätt gott.

Nu  kom Fredrik och tog honom, matdax för Sanny killen.
Jag har klippt Sanny i en väldigt kort frisyr, en liten Mohikan frisyr. Har inga bilder på den dock...sätter in en annan gång!

Vart på en liten eftermidddagsfika me tjejerna idag, dock skulle vi "fira" fettisdagen idag med varsin semla (till Palles stora förtjusning) borta på Espresso House vid västra hamnen men när vi kom fram så vart där inga semlor.
Vi lyckades fika ändå, det var inte så svårt :)

Lite bilder på några av dem. (hade inte fler, är dålig på att ta foto under partyn...)

Söta Karin och min låtsas syrra Malin

Malin- "äntligen har jag träffat någon som jag tycker är lika rolig som mig själv!"
HAHAH tack Malin! "Jag instämmer fuuuullständigt!"


Underbara ångestframkallande Angelica. Hon stimmar upp hela klassen för småsaker och har alltid så sjukt roliga saker att berätta.


Jag och min kära Palle, dock ingen vacker bild på någon av oss...haha!Dansgalna Emelie. Har inte en bild på henne där hon står still. Haha! Hon höjer högtalarna så att cd hackar...en dag blir hon kanske vräkt? ;)

Sedan har vi en hel del andra underbara så klart, men har inga bilder på dessa kära i datorn nu. Men snart så!
Älskade klass :)


Nu måste jag gå upp till tvättis, så får tråkigt nog avrunda inlägget!
Som ni ser skärper jag mig i uppdateringarna, än så länge i alla fall ;)

Svar på vart min tröja med svarta katter på är ifrån! New Yorker för typ 1 år sedan eller så, så den finns nog inte kvar. Men där kanske finns något annat sött där? :)