Jo den började hur kul som helst efter en galen helg tillsammans med Emelie och Helena....Skulle bara över till dem och umgås lite med litet glas vin...ett glas blev dock fler....sen var vi jättejobbiga!

Kom sedan till skolan på måndag, fixade modeller på modellcastingen till dagarna i veckan som jag behövde. Hade inga kunder alls, likaså Malin så hade hemskt mkt överskottsenergi som vi tog ut över alla. Jag hade ansvaret över receptionen på eftermiddagen, vilket jag tycket var hur kul som helst.
Svara i telefon, inga problem!
"Gud vad hon pratar i telefon, hon bara pratar och pratar..."- Min lärare Lisa var stolt över mig, hon känner igen sig själv kanske? ;)
Ta hand om espressomaskinen. No problemo! Eller?
"Hallåååeee! Vem är det som har receptionen, man måste ju tömma den hära, jaså är det du Miriam..Lyssnade inte du när jag gick igenom denna"  -Lisa igen, med ett småleende på läpparna
"Ehhh...Näe!" (mitt försvar)...
 "jaja" ...

Senare på kvällen, mot 19.00 var vi kvar i skolan då castingen varade till det.
Vi satt i köket och berättade hemska historier som vanligt, denna gången om våldtäktsmän och psykfall som sover under ens säng och går och tar av maten när man inte är hemma (detta hade tydligen hänt folk på riktigt!).
Jag som är så lättpåverkad blev jätterädd efter detta....började känna mig rätt illamående...kunde det vara att jag vart så rädd?
"Det är VINET Miriam, jag mår fortfarande illa av det!"- Helena

Åkte tillslut hem, men kände mig inte bättre.
Ville inte äta något, försökte kolla lite på tv...tittade på vänner där Rachel hade bakat och misslyckats värre än vad jag brukar göra...När Joey och Ross slaffsade i sig (Jo Ross slaffsade för att Rachel inte skulle hinna smaka hur äckligt det var) så mådde jag ännu sämre.
Slumrade till på soffan och när jag vaknade igen fick jag ropa efter Fredrik

"Freddi, Spannen, kräkas!"

Ja sen förstår ni nog resten själv.

Jag hade åkt på magsjuka! Nice....
Kräktes den natten i vår röda spann...inte trevligt alls, hade ont i hela kroppen, benen värkte och allt var skit!
Mitt i natten vaknar Fredrik och hojtar efter spannen, sen rinner floder ur honom med....Fred hade åkt på kräksjukan han med.
Så vi delade kräkspann den natten, uhhh

"Att dela kräkspann är kärlek det med"-  Förklarar Tove så fint i ett sms....

Har varit hemma nu sen dess, inte kräkt något mera sen den natten så jag känner mig fri att gå till skolan imorgon, fredag.

Sanny har inte åkt på det ännu, hoppas verkligen han slipper...får väl se när det även går kräksjuka på dagis...Hoppas!


Haha, hysteriskt!

EN rolig nyhet.
Lördag ska: Jag, Malin, Karin, Emelie och Helena till Make up studion och styla håret på några modeller som skall bli sminkade. Sedan ska de fotas och om de håller vad de sagt så skulle vi få dessa bilder med!
FAN vad kul! Vi ska vara där kl 7 på morgonen, så lär ju ta hela dagen. Sedan var det ju tänkt att vi skulle ut och festa på kvällen...får bara se om alla orkar. JAG orkar alltid!