Såhär ser lill-tjejen ut idag, så fin så i ljusblå klänning.

Hon är så himla lik Sanny när han var liten tycker jag så det känns nästan som att jag har han där som spädis igen och klär på han i klänning :D heh...
Hon är ljusare än vad han var i både hår och ögonbryn/fransar, och så skiljer deras näsor åt men annars tycker jag nog att de är väldigt lika. Ögonen och ansiktsformen, hakan och munnen. Kan hända att hon har lite mera överläpp än Sanny :)

Hon är så go'. Inatt och igår hade hon dock problem med magen, var besvärad hela tiden och spydde ganska mycket efter amning så jag misstänker att det var något jag ätit för idag har hon inte spytt något alls och har kunnat sova i lugn och ro utan små avbryt hela tiden.

Amningen har verkligen fallit på plats nu, känns riktigt bra. Brösten har gått ner till normal storlek och mjölken rinner på när det är dax för lillan att krubba. Det är verkligen tortyr de första dagarna med amningen. Brösten är lika stora som Dollys, jag skojar inte. De är extremt ömma och man kan knappt röra sig utan att det gör ont. Bröstvårtorna är heller inte vana vid hårda tag så man får ju sår på dem direkt, vilket leder till tortyrkänsla vid varje amning. Men nu efter en vecka har även de läkt och amningen är inte längre ångestladdad pga smärtan, utan är istället en mysig stund tillsammans med lillskruttan.

Fick igår vara själv med båda barnen (känns fortfarande mysko att säga barnen, att jag har 2!)
Sanny var förvisso på dagis, men fick lämna honom och ta Isa med. Fungerade rätt bra. Hann tom bada Sanny på kvällen och ta en runda med trasan i badrummet.
Men resten av städet här hemma, nej det fixar jag ännu inte. Nu sitter jag dessutom här när hon sover när jag kunde passat på att ta disken.. blä! Urtråkigt ju, bättre sitta här ;)

Nej nu ska jag fixa med tvätten, för snart vaknar lillan och Sanny vill nog snart ha krubb.
Back to work med andra ord, men världens bästa work :D