I jakt på mössor, vantar och halsdukar till kidsen (samma visa varje höst) så hittade vi några godbitar utöver de obligatoriska nödvändigheterna, bl.a. Denna fina klänning med hästar på från LINDEX. Så söt! Fanns även en liknande fast i body och med små detaljer på axlarna (finns bild från förra inlägget) som vi även stod och velade mellan.

Det brukar vara så när vi kollar kläder. Att jag velar mellan alla möjliga förslag för att plånboken envisas om att jag bara kan ta ett visst antal och så kan jag inte välja utan ist lägger till ännu fler alternativ så att Freddi säger stopp, "den där blir det, den förra såg ut som en tantdräkt" eller någon annan kommentar om hur ful en viss sak var:)
Så jag kommer med förslagen och han sållar/väljer (om inte jag tyckte hans val var det felaktiga valet såklart, tihi!).

Mössan och strumpbyxorna kommer från H&M. Mössan ska av hela tiden, allt ska av numera! Hittar henne tjutandes med tröjan över huvudet eller hur hon försökt dra av sig ena benet på strumpbyxan så den har blivit helt lång och töjd.

Hon blir då jävligt arg när hon inte får av sig plagget och spänner hela kroppen så hon blir knallröd i huvudet av ilska.. :) sjukt sött! Står du nära tar hon gärna tag i ditt ben och försöker få ut sin frustration genom att klämma åt med sina händer allt hon kan! Vad får de sånt ifrån egentligen, varken vi eller Sanny har ju "visat" henne det... ??