Idag fyndade jag ett litet guldigt brickbord idag för en hundring, bara sådär!
Den passar sig perfekt på vår uteplats vid vår myshörna. Jag letade efter just ett lagom stort brickbord hela förra sommaren för att ha till vår vattenpipa på kvällarna, men hittade då ingenting. Och så dyker denna upp. Det var en tjej genom fejjan som sålde och jag var snabb nog och hann före alla andra intressenter, för de var en del som ville ha den också :-) Så nu känner jag mig extra nöjd, såklart!
 
Just detta brickbord är ursprungligen från Ikea, när de hade sin kollektion blå limited edition. Jag tittade på den redan då men eftersom jag redan hade plockat på mig en matta och en blå pappers prydnad att hänga i taket från kollektionen så fick jag till min sorg låta bordet vara.
Tills vi möttes igen, fast på nya vägar! Fantastiskt hur det där funkar...
 
Nu hoppas vi på en fin sommar så att man kan sitta där runt bordet och njuta under sena ljumna kvällar, med vattenpipan i munnen, under en mysig filt tillsammans med goda vänner och kelsjuka myggor.
 
brickbord, burgsvik, dekoration, hem, hemma hos, ikea, inredning, inspiration, loppis, loppisfynd, secondhand, sommar, trädgård, uteplatsen, återanvändning,

Kommentera

Publiceras ej