Igår kväll fick vi ett ryck att söka...Jag och Fredrik.
 Hade vi kommit med hade det ju kunnat sluta hursomhelst!
Vi till och med gjorde en liten film som vi skulle skicka in, men datorn krånglade så den gick aldrig att ladda upp i ansökningsbrevet.
Haha den filmen skulle ni ha sett, en improviserad film mitt i natten där vi pratade om vår kärlek för inredning, jag viftar onormalt mycket med händerna när jag ska visa något och tydligen stirrar väldigt mycket också...hjälp.
 
 Vi gjorde det mest som en rolig grej, kommer vi med så är det menat annars var det ju inte det ;-)
 
 
Beskrivning av tävlingen:
Inred ditt drömhem och vinn 500 000! Sök till TV4s nya inrednings/designprogram och skapa ditt drömhus. Fyra par får chansen att förverkliga sina innersta design- och inredningsdrömmar genom att färdigställa var sitt identiskt hus - helt från grunden. ... Varje par har en fast budget att spendera, och det är deras uppgift att designa hela huset - rum för rum. Efter tio veckor ska allt avgöras. Fyra tomma husskal har vuxit till att bli fyra inbjudande och designade hem. Slutresultaten kommer att värderas av programmets inredningsexpertersåväl som tv-tittarna i den direktsända finalen. Det par som skapat det bästa huset blir värdiga segrare av The block och en halv miljon kronor rikare. Är ni Sveriges skickligaste amatördesigners och byggare? Har ni vad som krävs för att skapa ett drömhem från grunden? Är ni redo för ett tio veckor långt äventyr? Tävla i TV4:s nya inrednings- och byggprogram och vinn 500 000! För mer info och ansökan besök TV4.se/block eller sms:a block till 72400
inredning, theblock, tv4, tävling,

Kommentera

Publiceras ej