I söndag var jag en runda förbi drottningtorget tillsammans med mamma, för lite efterlängtad loppis tittande.
Sommaren brukar vara en tid då jag gärna åker på loppisrundor, men med det fantastiska vädret vi har haft så har jag nästan bara hängt på stranden eller i trädgården än att åka på secondhand.
Därför kliade det i fingrarna efter lite nya fynd.
 
Denna fina sjal i ceriserosa med broderade blommor och fransar på fick följa med hem för 30 kr. Har inte bestämt mig ifall jag vill ha den hängandes tillsammans med andra tyger över Isas säng som en form av sänghimmel eller om jag faktiskt vill ha den som sjal på sommaren över jeansjackan eller klänningen. Kanske kan göra en kombo :)
 
Mer böcker! Det är något jag rekommenderar att kika efter på loppis, där fanns hur mycket som helst men jag fick begränsa mig lite av anledningen att vi har rätt många böcker som inte är lästa ännu ;)
5 kr styck kostade böckerna, förutom den gamla törnrosa boken som hör samman med den gamla boksamlingen jag hade sedan innan (den mamma hade hittat åt mig). 10 kr ville hon ha för den, även det en struntsumma för en bok! Alltid kul att komma hem med "nya" böcker till barnen, de blir så glada av böcker!
 
En samling birdies. Den rosa och gröna fann vi på ett ställe, 10 kr för båda. Den blå på ett annat, 5 kr. och den stora fågeln fick jag för 20 kr av en gammal gubbe. Så fina när de alla hamnade tillsammans.
 
 
Så mycket grejer under en 100 ring, man blir verkligen glad av loppis!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
babushkasjal, bambi, barn, barnböcker, blommigt, dekoration, figurin, fynd, fåglar, hem, inredning, inspiration, loppis, loppisfynd, porslinsfåglar, secondhand, återanvändning,

Kommentera

Publiceras ej