Visst är förändringar härliga?  I alla fall i inredningsväg tycker jag.
Nya färger och nya känslor.
Jag måste ändra lite där hemma ibland. Annars blir jag hemskt rastlös.
Jag är ju en skapare dessutom så jag gillar att ha lite att fixa med. Det lilla kan göra så mycket, andra kuddar, någon ny tavla eller kanske bara möblera om. Jag gjorde nog allt det där och lite till...
 
Soffbord från Åhlens, lampfot från ikea medans lampskärmen hittade vi på Claus Ohlsson av alla ställen. Liknar lite lamporna Diamonds från JSPR men till ett betydligt lägre pris, 149 kr (cheap shit). Tror det ska finnas liknande på Lagerhaus också om jag inte minns helt fel. Matta från Ellos i ylle påminner lite om en kelimmatta i material och färg. Fick bra rabatt också, hehehe....
 
 
Tänkte jag skulle spraymåla den koppar så fort jag får tid, ork och lust!
 
Har bytt ut lite tavlor till vad som fanns hemma, gillar att samla flera till en hel känsla. Kan nog fylla ut det lite med tiden. Fågeltavlorna var jag så nöjd över för de hittade jag på secondhand för en struntsumma. Kuddar är både från Åhlens och Ikea tror jag.
 
Fina mässingljusstaken och marmor-värmeljushållarna även de från secondhand för någon 10:a styck!
 
Det turkosa skåpet fick sig en liten ljusslinga också med små bollar i dova färger. Tyckte det blev så mörkt här hemma efter att jag tog ner alla juleljusen och kände därför att jag behövde få upp något mer, vadsomhelst. Jag hade tittat på en liknande ljusslinga tidigare från någon liten designbutik jag hittade ute på landet. Den kostade rätt mycket minns jag, så jag väntade med att köpa den då.
 
 Tur var väl det, för upptäckte ju istället denna budgetvarianten från Rusta för 149 kr, lika fin för det!
 
 

 
Detaljbild från vardagsrummet. Spegeln jag hittade för ett tag sedan på secondhand, gammal och sleten men så himla fin där den står nu. Små vaser med lock är från Ilva och rådjuren fick jag av min mor i julklapp, secondhandköpta såklart.
 
 
bambi, dekoration, diamantlampa, inredning, inspiration, marmor, mässing, rådjur, secondhand, tavelvägg,

Kommentera

Publiceras ej