Tog någon slafsig bild av mig själv framför vår ack så skitiga spegel med fina dammsugar slangen. Har så svårt för förvaring hemma hos oss. Tycker vi har hur många skåp som helst förvarat med allt! Någon som känner igen det?
Körde på svart långklänning med kopparskärp i midjan. Värmde förvånansvärt mer än vad jag först hade trott (jag är en mycket bekväm person som oftast klär mig efter vädret och huruvida pigg jag är på morgonen...tråkigt men sant). Men ska försöka bättra mig, särskilt efter kommentaren av min kära make
"varför har du aldrig kjol på dig längre?"
Jag gick tlli defensiv direkt "VAD MENAS???!" och han höll snabbt upp händerna i luften som om jag höll en laddad pistol riktad mot honom "nej nej ingenting, jag bara undrade, du är fin!"
 
 
Haffade min man som försökte komma förbi med sin macka i handen. Han är ett mackmonster av dess like. Kan bli rikigt irriterad när han tom ska trycka i sig mackor samtidigt som han står och laggar middagen som vi ska äta strax. Det är inte 1 macka heller, utan sisidär 5 stycken! haha han är för go.
 
Och så älskar han att somna på soffan och hålla mig sällskap.
Jag är snabb med att ta fram kameran och "fånga tiden".
Vet inte hur många sovbilder vi har på vår dator, många!
Hahahaha där fick man in mitt nöjda fejs när jag tryckte på knappen. Det kan han ha, ni anar inte hur ofta jag blir taggad på facebook för att han lagt upp en sovbild på mig! FÖR många ggr, och då somnar jag inte ens ofta på soffan eller liknande mitt på dagen bara sådär ;)
 
egopic, långklänning, make, outfit, sovande,

1 kommentarer

Tove

21 Jan 2014 16:23

Du är så het att jag tror jag avlider!!!!

Svar: HAHA aawww detsamma hot mama!
Miriam

Kommentera

Publiceras ej