Igår testade jag värsta grymma grejen som vi precis fått in på jobb. En rullborste med värme, värmeborste! Jag var så jäkla skeptisk i början. Tog en hårslinga i rullen samtidigt som jag mumlade högt "det här kan det ju inte bli ett skit av" samma veva drar jag ut borsten och ner faller den perfekta Hollywood locken med volym. Kan tilläggas att mitt hår från början var på sin sista dag innan tvättning och totalt frissigt efter min väg till jobb. Skulle egentligen haft förebild men försök tänka er in en fettig slickad frisyr med spröda toppar likt fjädrar... Så såg jag ut.

 Resultatet! Jag är frälst. Jag SKA ha en sådan! Såg att netonnet också sålde en hel del liknande till rimliga priser. Det ska vara den tjocka varianten! En variant  där hade också en nöjd kund garanti. Tips tips tips. Detta gör man alltså i ett torrt hår precis som med en locktång, rulla upp och håll kvar sedan dra ut och fånga locken. Avsluta med ett hårspray. 

Håret när jag var på väg hem från jobb.

 Bästa av allt, det höll exakt HELA dagen! Med tång brukar det hålla kanske 10 minuter på mig. Men detta vägrade ge med sig. 

Håret innan sänggåendet, kan tilläggas ytterligare att jag somnade i soffan med det och det höll ändå.

Hahaha märks det att jag är helt fixerad i den där borsten?
 Vad väntar ni på? Prova själv! 
Ps. Jag har inte blivit sponsrad av att försöka sälja värmeborstar ;)
 
hår hollywoodlockar volym hårtips värmeborste svall, hår hollywoodlockar volym hårtips värmeborste svall tips hårdträning, hår hollywoodlockar volym lockar hårtips värmeborste svall hårstyling,

1 kommentarer

anna

20 Jan 2014 20:15

Wow, grymt svall! Vilket märke är det som tillverkar sådana mirakelborstar?

Svar: Eller hur?!! Obh nordica såg jag hade! Den största ska det vara! Hoppas du hittar! Aldrig mera plattång för min del!
Miriam

Kommentera

Publiceras ej